Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megvették Riberyt, ő tud sztem irányítani isShandor írta:Ezt a pénzt inkább egy igazi 10-esre fordították volna.. (Riquelme, Diego, stb.)
Teljesen egyetértek. Nem is értem Hitzfeldet, miért kellett neki annyira Klose és Toni. Ott van Podolski, Santa Cruz, Makaay..Slither írta:Tonit és Kloset együtt játszatni sztem hülyeség. Úgyanazt játszák, csak egymás elől veszik el a "teret".
4 évre ír alá.kilibarca írta:KloseBayern München
Csak azt felejti el a többség, hogy az Arsenal nem egy Real, hogy 100 millákat költ nyáronRaziel írta:TevezArsenal
![]()
Itt a többség már tudja, hogy az NS [auto_cenzúra], és elég nagy késéssel hozza csak le a híreket. Nemzetközi sportújságok oldalait nézzegesd, + olvass vissza a topicokban.gajeraro írta:Akkor ök biztos az Ns dolgoznak a mai újságban van benne!!!
Jó lenne, ha elvinni valaki, mert csak visszavele fejlődik a WBA-ban...Frank Rijkaard írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=336851
Jó hallani, hogy még mindig érdeklődnek utána
Jobban jár a MUval szerintem!!!Meghát nem veszi el a lehetőséget Németh és Simon elölkilibarca írta:Torres-ért Crouch + pénzt ajánl a liverpool én örülnek neki végre Torres is megfelelő csapatba kerülne
Na ez szép. Az OM-ot már teljesen leépítik.Előbb Ribéry(Bayern)aztán most Maoulida(Auxere) Cissé pedig(Liverpool) visszatér a kölcsönből.A középpálya legjobbja már nincs ott és maradt egy visszavonuláshoz közel álló csatár :Michael Pagis.Game90 írta:T. MaoulidaAuxerre
CaraccioloSampdoria
Ben HaimChelsea
ComottoTorino
BizarriCatania
Ja, a robotembernek meg minden valószínűség szerint minden vágya az Atleticóban focizni...kilibarca írta:Torres-ért Crouch + pénzt ajánl a liverpool én örülnek neki végre Torres is megfelelő csapatba kerülne
Szerintem nem akkora összeg, így simán megadható!Zozzy 5 írta:A Lyon 14et kér érte, remélhetőleg nemsokára megkezdődnek a tárgyalások...Picsókpista írta:Abidalról nincs hír? Az a poszt az amin a legjobban kell erősiteni...