Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megkéne ezt a kolkot szerezni. En ennyi idos koromban orultem, ha a 16rol elrugtam a kapuig. O megPilfer írta:itt a 9 éves kölök videojaLG írta:A Werderbol Valdez...
Es az a 9éves kolok! Tegnap láttam a TVben! Mekkora golokat rugott, és mien cselekHa nem lesz komojabb sérulése, akkor bárkit tulszárnyalhat.
![]()
http://modifiedliving.com/soccerphenom.htm
itt a 9 éves kölök videojaLG írta:A Werderbol Valdez...
Es az a 9éves kolok! Tegnap láttam a TVben! Mekkora golokat rugott, és mien cselekHa nem lesz komojabb sérulése, akkor bárkit tulszárnyalhat.
mármint AdutHenke írta:én őt ingyen igazoltam FM-be 2012-ben járok Barcával és 89 millió eurót ér a kölök...ronaldo írta:Freddy Adurol gondolom már nagyrészt hallottatok. MLSben a D.C. United ben nyomja állitolag nagyon nagy spiler a gyerek. most 15 éves. csatár. Öt kéne leigazolni bár ez csak egy álom.
A másik fiatal kedvencem Van de Vaart meg Diego. Mind a kettöt orommel nézném majd egyszer Barca mezben játszaninagyon tehetségesek
én őt ingyen igazoltam FM-be 2012-ben járok Barcával és 89 millió eurót ér a kölök...ronaldo írta:Freddy Adurol gondolom már nagyrészt hallottatok. MLSben a D.C. United ben nyomja állitolag nagyon nagy spiler a gyerek. most 15 éves. csatár. Öt kéne leigazolni bár ez csak egy álom.
A másik fiatal kedvencem Van de Vaart meg Diego. Mind a kettöt orommel nézném majd egyszer Barca mezben játszaninagyon tehetségesek
valszleg rosszul olvastam,de attól még jó focista lesz belőle...HAnonymus írta:Koppány nem focista volt, az a srác akiről te beszélsz, az Kompany, de ne vedd sértésnek.Zsolti írta:Torres,Messi ,Iniesta,Gilardino,Fabregas,Koppany,Ronaldo,Reyes,...de még lehetne sorolni reggelig.
Koppány nem focista volt, az a srác akiről te beszélsz, az Kompany, de ne vedd sértésnek.Zsolti írta:Torres,Messi ,Iniesta,Gilardino,Fabregas,Koppany,Ronaldo,Reyes,...de még lehetne sorolni reggelig.
Diegot énis nagyon szeretem,és nagyon örülnék neki,ha itt játszana.ronaldo írta:Freddy Adurol gondolom már nagyrészt hallottatok. MLSben a D.C. United ben nyomja állitolag nagyon nagy spiler a gyerek. most 15 éves. csatár. Öt kéne leigazolni bár ez csak egy álom.
Stem még ezek közül mindegyiknek kell egy-két év,valakinek több is,mire igazán beérnek...pl:Ronaldonak még van hova fejlődnie csapatjáték terén,meg nem kéne annyit igazgatnia a haját meccs közben...Rapika írta:Azért közülük már páran sztárok!Zsolti írta:Torres,Messi ,Iniesta,Gilardino,Fabregas,Koppany,Ronaldo,Reyes,...de még lehetne sorolni reggelig.
Ott D/DM L, én ingyen hoztam az első szezon végén, Montolivoval együtt, de ketten együtt megérnek kb 20 milliót, úgyhogy érdemes elgondolkodni rajta.annyira nem ismerem de igy ahogy mondod nem lehet rossz:) megis veszem FM-be
annyira nem ismerem de igy ahogy mondod nem lehet rossz:) megis veszem FM-berhynn írta:Henke: Mit szólt Lazzarrihoz?:)
Olasz kupában 5-3ra ejtette ki az Atalanta a Juvét, mind az öt gólt a 19 éves Lazzarri játszotta, aki még bajnokin előtte sose játszott
Első meccsén mesterhármas (3-1 lett), a következőn már csak 2re futotta!