Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos vagyok benne, hogy deco többre tartja magát a kispadnál...Iniesta ebben az évben is sokat padozott, viszont mikor bejött akkor klasszis teljesítméynt nyújtott.Scorpio írta:Akkor ki fog padozni??? Így mindenkire lehet mondani, hogy nem fog padozni!
Deco nem fog padozni, úgyhogy ha így állunk fel akkor őt el fog menni. Iniesta jövőre sem lesz kezdő, Xavit még nem tudja kiszorítani.Replay írta:Igen, csak Deco tuti nem fog padozni és Iniesta sem hinném, hogy ennyi év után, illetve amennyit bizonyitott már szivesen ücsörögne tovább a padon...Mikorka Kálmán írta:Szerintem:
----------------- VV ------------------
Zamb --- Puyol --- Chivu --- Abidal
---------- Xavi ------ Touré ---------
------------ Ronaldinho --------------
--- Messi ------------------ Henry ---
---------------- Eto'o -----------------
Igen, csak Deco tuti nem fog padozni és Iniesta sem hinném, hogy ennyi év után, illetve amennyit bizonyitott már szivesen ücsörögne tovább a padon...Mikorka Kálmán írta:Szerintem:
----------------- VV ------------------
Zamb --- Puyol --- Chivu --- Abidal
---------- Xavi ------ Touré ---------
------------ Ronaldinho --------------
--- Messi ------------------ Henry ---
---------------- Eto'o -----------------
Pl két verzió:Gauchomester írta:Úgy gondolom, most már túl vagyunk azon, hogy csodáljuk Henryt, elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy Frank mester mit fog kitalálni, ugyanis ha a 4 sztárból ott elől valakit leültet a padra annak nem lesz jó vége....Személyszerint én nem erőltetném a négy védős játékot, s akkor talán megoldható lenne hogy egyszerre mind a négyen a pályán lehessenek...Bár tényleg nem vagyok biztos abban sem, hogy a tavalyi trióból mindenki nálunk marad a nyáron..sajna
Sztem a a cipő gyártója miatt kellett olyan látványosan megkötni azt a cipőtgrecki írta:Én majdnem megkönnyeztem...
Az elején viszont az volt az érzésem (amikor kötötte a cipőfűzőjét), hogy mintha zavarban lenne, pöppet ideges lehet, azért húzza az időt.
Én majdnem megkönnyeztem...visca el barca írta:most néztem meg a videot henry megérkezésérol...
huh..mit nem mondjak.. még most is a hideg futkos a hátamon...
hihetetlenul boldog vagyok hogy idehozták.
és abban is biztos vagyok, hogy ha nem lesz hosszan tarto serulése, akkor még legalabb 3 évig csucsszuper formaban lesz.
(azért azon nevettem, hogy a katalánok mennyire nem birjak kimondani, hogy 'anri')
A játékát nagyon szeretem, de mint franciát és a stílusát már nem annyira....Bojan Krkic írta:Ez azért durva.....amelyik fórumra nézek ott minden 2. kép Henrys....![]()
Ennyire kedvelitek?
CRLujo írta:Azért ez nem teljesen igaz, hisz Káká nem a mienk, s idén jobban játszott mint Ronnie. Ám ha azt mondod, hogy az 5-ből 4 a mienk, akkor azzal már teljesen egyetértek.cruyff írta:Gyerekek, túlzás nélkül állíthatom, hogy jelenleg a miénk a világ 4 legjobb támadó játékosa.
Azért ez nem teljesen igaz, hisz Káká nem a mienk, s idén jobban játszott mint Ronnie. Ám ha azt mondod, hogy az 5-ből 4 a mienk, akkor azzal már teljesen egyetértek.cruyff írta:Gyerekek, túlzás nélkül állíthatom, hogy jelenleg a miénk a világ 4 legjobb támadó játékosa.