2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OFFKis940929 írta:Replay az a kép amelyiken 4en vannak,az honnan van??!!
Szerencsére nekem szép mez gyűjteményem van! De már nagyon Off lett a beszélgetés!Zozzy 5 írta:Emlékszem, kb. 7-8 évesen könyörögtem a szülőknek, hogy vegyék meg nekem azt a Rivaldo mezt 11ezerért. Azóta sincs eredeti mezem...
Hmm, Csak 1et?Scorpio írta:De! Azért veszek csak 1 mezt és nem 2 vagy 3!Zozzy 5 írta:Bazz, titeket nem érintenek a megszorítások?![]()
Bazz, titeket nem érintenek a megszorítások?Scorpio írta:Szerintem is jobb lesz! Kp sokat erősőt vele! Lehet veszek is egy mezt!kilibarca írta:Motta/Edmilson kettősnél biztos többet fog nyújtani . Szerintem nagy játékos lesz
Miért?Ádám02 írta:Majd Ronaldinhoval lesz különedzésük...fcbarcelonazsombi írta:Az első edzés végén Rajkard kin marasztalja a két új szerzeményt és dekázni tanitja öket:D ez csak vicc volt
Reméljük igy lesz!Rapika írta:Én azt mondom,hogy mikor megveszem az új mezünket,igyekszem úgy keresgélni,hogy Toure Yaya-sat találjak!![]()
Jobban örülök neki,mint Henry-nak!
A szezon végére kb 40 milliót fog érni!
Semennyire:P Nem bukok a fekete bőrű,kopasz emberekreSlither írta:És a külseje mennyire jön be?Rita írta:Tetszik az ürge!Aranyos ahogy 3x is elrontha azt a dekázást..Üdv a csapatban Yaya!!Még a neve is tetszik!!A mezszáma is!!
Remélem a teljesítménye is tetszeni fog..
![]()
És a külseje mennyire jön be?Rita írta:Tetszik az ürge!Aranyos ahogy 3x is elrontha azt a dekázást..Üdv a csapatban Yaya!!Még a neve is tetszik!!A mezszáma is!!
Remélem a teljesítménye is tetszeni fog..
A videó alapján az esernyő sem nagyon mehet neki szerintem olyat nem fogunk tőle látniGame90 írta:Csak ne dekázzon a meccseken![]()
Még szép, hogy Henryra többen voltak kiváncsiak, mégiscsak nagyobb sztár.