2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor régebben nem néztél Barca-meccseket. Mikor bekerült, eszméletlen dolgokat müvelt, Xavi-hoz mérték, stabilan bejátszotta magát a középpályára, rendkivül technikás, kiváló szabadrúgáslövő, de aztán jött a sok sérülés, évekig szenvedett és nem tudta visszanyerni régi formáját.Capon írta:Részemről Motta távozása már éppen időszerü volt. Nem volt Ö ide való ebbe a csapatba részemről. Se ebbe a csapatba sem a régebbiekben sem láttam töle semmi figyelemreméltó momentumost sem. Remélem máshol jobban szuperál majd és összejön neki. Itt nem sikerült.
De nem 30 évesen...noname írta:Edmilsonnak lehet h jobbak a képességei, de idén Motta jobb volt. Ráadásul még fiatal. Cserének jó lenne. Remélem inkább Edmilsont küldik el, mint őt.
Én is így vagyok vele. Inkább Motta maradjon, vagy egyiksenoname írta:Edmilsonnak lehet h jobbak a képességei, de idén Motta jobb volt. Ráadásul még fiatal. Cserének jó lenne. Remélem inkább Edmilsont küldik el, mint őt.
hát ha mostanába nem is de amugy jobb képeségei vannak edmikának mint thiagonakArgentin guy írta:Edmílson jobban játszik nála
A BL-ben az angol csapatok ellen o tokeletes..sztem..Zozzy 5 írta:Sztem ebben az évben amikor beállt egész jó volt...Atesz írta:Amikor beáll, akkor nem kifejezetten védekezik, hanem felrúg mindenkit...
Ezért nem jó sajnos, mert, ha kezd félidő le kell cserélni, nehogy kiállítsák.
Egyébként én is jobban bírom, mint Edmilkát.Mondjuk igaz, hogy elég sok mindenkit elkaszált, de viszonylag sok lasztit megszerzett és nem adott el anynit mint Edmilson
Sztem ebben az évben amikor beállt egész jó volt...Atesz írta:Amikor beáll, akkor nem kifejezetten védekezik, hanem felrúg mindenkit...
Ezért nem jó sajnos, mert, ha kezd félidő le kell cserélni, nehogy kiállítsák.
Egyébként én is jobban bírom, mint Edmilkát.
Sztem nem egy nagy szám, de cserének megfelel majd.lionelmessi19 írta:Azért én még bízok benne. Amennyi játéklehetősége volt eddig, sztem még kibontakozhat ha nem is lesz belőle egy világverő csoda vkp...