2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha leigazoljuk Chivut, akkor biztos, hogy a kp-n fog szerepet kapni. De ha nem jönne össze, akkor a védelembe tökéletes lenne cserének.noname írta:Mostmár Marquez lesz az elsőszámú vkp csere, szóval Motta se kapna lehetőséget.
Hasonló véleményen vagyok én is!Gauchomester írta:Peches pályafutása van szegénynek, biztos vagyok benne, hogy sokkal több van a lábában, mint amennyit a sérülések miatt volt kénytelen mutatni.Sok sikert kívánok neki hátralevő karrierje során...
Jól tudod!grecki írta:Szerintem nem jár le a szerződése...Scorpio írta:Barcelonából erősít a BL-győztes!
Az olasz AC Milan együttese a spanyol Barcelona együttesétől kíván erősíteni a nyáron. A 24 éves brazil Thiago Motta, aki védőként és középpályásként is bevethető keltette fel a BL-győztes klub vezetését. A labdarúgónak lejár a szerződése, így ingyen kerülhet Milánóba. A dél-amerikai játékos 1999 óta tagja a katalán együttesnek, ahol eddig számítottak a játékára.
(foci24.com - Fedor János)
Szerintem nem jár le a szerződése...Scorpio írta:Barcelonából erősít a BL-győztes!
Az olasz AC Milan együttese a spanyol Barcelona együttesétől kíván erősíteni a nyáron. A 24 éves brazil Thiago Motta, aki védőként és középpályásként is bevethető keltette fel a BL-győztes klub vezetését. A labdarúgónak lejár a szerződése, így ingyen kerülhet Milánóba. A dél-amerikai játékos 1999 óta tagja a katalán együttesnek, ahol eddig számítottak a játékára.
(foci24.com - Fedor János)
Azóta nézek Barcamecseket mióta van sport tv. Elötte meg szakadhattam volna akkor sem láthattam volna sehol.Replay írta:Akkor régebben nem néztél Barca-meccseket. Mikor bekerült, eszméletlen dolgokat müvelt, Xavi-hoz mérték, stabilan bejátszotta magát a középpályára, rendkivül technikás, kiváló szabadrúgáslövő, de aztán jött a sok sérülés, évekig szenvedett és nem tudta visszanyerni régi formáját.Capon írta:Részemről Motta távozása már éppen időszerü volt. Nem volt Ö ide való ebbe a csapatba részemről. Se ebbe a csapatba sem a régebbiekben sem láttam töle semmi figyelemreméltó momentumost sem. Remélem máshol jobban szuperál majd és összejön neki. Itt nem sikerült.
Nagyon sajnálom, hogy igy alakult, remélem újra visszatér egy új környezetben, kivánok neki sok sikert a későbbiekre.
Lehet jön is, csak még nem publikus! De lehet másnak kell a hely!kilibarca írta:Ha Motta és Edmilson is elmenne akkor még jöhetne Albelda ő ingyen igazolható (de erre kicsi az esély)
Ha Motta és Edmilson is elmenne akkor még jöhetne Albelda ő ingyen igazolható (de erre kicsi az esély)Scorpio írta:Lehete még igazolunk valakit, és így mehet! De szerintem is maradhatna!