nicandro írta:noname írta:Abidalról nincs valami új hír, mert azzal h Gio elment,Silvát pedig eladják nem lesz balhátvédünk.Az lehet h felhoznak valakit a B-ből, de az csak cserének lenne jó.HA végre lezárul a Chivu ügy, akkor minden erővel Abidalt kell megpályázni, ha nem jön össze, akkor Emanuelsont.
Mi az h nincs balhátvéd????
a B-ből Andrea Orlandi engem meggyőzőtt mikor játszott pár meccset a barcában!!!Pl tavaly.Gyors,teknikás,jól védekezik
Védőnek meg ott az Olmo tök Puyol feeling a gyerek.Nem kinézetre hanem hajtós nem adja fel sztem lehetne vele mit kezdeni.
én úgy tudtam/hallottam Orlandi kp. viszont Olmo jó lenne Abidal cseréjének, inkább egy jó csere jobbhátvéd kéne. mivel, ha megszerezzük Abidalt, és esetleg lesérül, akkor Zambi is tud bal oldalon játszani, Chivu,( ha idejön), ő is és Olmo is. jobbra viszont csak Zambi van. Bellettit elakarják adni, ő feketelistán van

Oleguer+.......inkább hagyjuk...

, szóval ha elmegy Belletti, oda kéne egy jó csere, akár a B-ből, ha van, csak ne Oli legyxen az egyetlen. Puyolt meg hiba lenne kiküldeni a szélére.