Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól emlékszel.noname írta:Valami hasonló cikket olvastam valahol(ne kérdezzétek hol, mert gőzöm sincs).Asszem az a cikk lényege h a Lyon a kezdeti 20-25 után észhez tért és most 15 millát kének érte, ezt pedig már megadná a vezetőség.Javítsatok ki ha tévedek!
Nem vagyok perfect spanyol, sőt abszolút nem tudok spanylul, de asszem 15 millát ajánlottunk érte-KATTnicandro írta:Na nem voltam egy ideig és máris mennek a dolgok![]()
Most mivan Abidallal???
18 milláért vettétek.Boixos írta:chivu anno kb 20 milkóért jött el az ajaxtól
Szerintem is nagyon ügyesek. Csak az bánt, hogy velünk csinálják mindezt!Los Banditos írta:Hihetetlen, hogy mennyire jól csinálja a Roma.Egyre inkább megy felfelé az ára Chivunak, mint egy árverezésen.
![]()
Csak már szerződés is legyen! Hisz már nagyon sok féle hírt lehetet olvasni!kennyke írta:http://www.sport.ro/stiri/10424/BARCELO ... CHIVU.html
a roman sajto szerint a barca 15 milliot ajanlot, a roma 18at ker,(ezt eddig is lehetett tudni). azt is irjak, hogy chivu mindenkepp a barcaban fog kikotni.
Ez teljességgel jellemzi az egész olasz focit. Ott is alapjaiban el van b.szva minden: szabályokat be nem tartva bírót, meccset, játékost vesznek (klub tudta nélkül).aky01 írta:"Nem tudunk semmit a Barcelona és a Roma közti kapcsolatról. A játékossal teljes közmegegyezésben vagyunk és remélem, hogy a klubbal is sikerült megegyezni."- nyilatkozta Marco Branca az Inter igazgatója.
Chivu hétfőn találkozott az Inter vezetőivel és állítólag szavát adta nekik, hogy oda fog igazolni. Azonban a Roma szeretné inkább külföldre eladni a védőt.
Aztán rosszul játszanának a szezon első felében, mert kihagyták az alapozást. Lásd. Zambrotta & Thuram.Sharkinho írta:Az olyan uncsi lenne, ha már az első héten beszereznénk mindenkit, akire szükségünk volt. Nyár hátralevő részében meg unatkoznánk átigazolási hírek nélkül