Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól írod, nekem is ez a véleményem!haze71 írta:Sajnos nem tudunk igazolni nála jobb kapust. Azért írom, hogy sajnos, mert bár idén elég jól teljesített, de számomra egyértelmű, hogy nem BARCA SZINTŰ kapus. Elég, ha két nagyon fontos gólt említek: Pool és Betis. Ha a sok jó teljesítmény mellett az a két gól is meglett volna, most ő lenne az Isten...
Sajnos igazad van!Slither írta:Aki lehetséges, az mind gyengébb VV-nél.Scorpio írta:Buffon szép állom, + maradjon is Torinoban! Olyanra gondoltam aki lehetséges is!
A második egy csodálatos Xavi emeléses gól volt.vaLe5 írta:Egy régi emlék: Barca-real azthiszem Figot kinyomták a realból 1-0nál solari lőtte azt a gólt..."klájvert" és ?ronaldinho?goljaival 2-1 re nyertünk...de valdes komojan 3 szor lőttek 10 méteről a kapura mert mindig kipattant ,a madridisták. és mindig védte azon a mecsen minimum 4 gólt háritott ami csak rajta vagy még rajta se múlott volna.
Neki köszönhetjük hogy az El clasicon messinek nem kellet még 5 gólt rúgnia az egyenlítésért !!Óriásiakat fogot 2-2 nél 1az 1 eket. és a BL döntőben is meg egy csomó helyen , néha kiszolgáltatott helyzetbe hozzák.Mihu írta:Hát ha most őszinték akarunk lenni akkor nem volt nehéz összeállítani azt a viditEtooka írta:vki mondta,hogy vki csinált egy baki videót róla!nem tudná belinkelni a címét??megnézném azt a videót,hogy ki az az ellen drukker,aki ilyet tud csinálni!!!![]()
És ha már itt tartunk akkor felőlem Ő is mehet a nyáron és jöhet Buffon vagy nem tudom ki de valami 28 éves körüli kapus aki már letett vmit az asztalra....és aki nem potyázik ennyit mint VV...persze volt sok parádéja de tudnánk szemezgetni a bakikból is
CR7 nem tud focizni, csak bicikli cselezni , ahoz meg nem kell tehetség .Kimegyek az udvarba és annyit csinálok amenyit akarok. Ronaldo nem tudja szervezni a játékot és nem is érti .Mihu írta:Persze.... hiába gyűlölöm tiszta szívemből CR-t de akkor is elismerem hogy nagyon jó játékos.....de nekem valahogy nem jön le annyira hogy VV olyan biztos pontja lenne a csapatnak hogy semmi pénzért se válnék meg tőle....de ígérem jövőre jobban figyelek...egyre azért emlékszem...a BL döntőt neki köszönhetjük 50%-ban...a másik 50 meg Larsson-éZozzy 5 írta:Ez igaz, de ahogy játszik meccsről meccsre azok tények, amiket el kéne ismerni
Off: Los linkeld már be azt a vidit. Amikor tegnap a chaten hírdetted nem néztem meg. KösziLos Banditos írta:Vagy, hogy jelentekezzen be és ne magázza.![]()
Vagy, hogy jelentekezzen be és ne magázza.Mihu írta:ozsimiki írta: Na a meccs kedvéért beszállok melléd![]()
![]()
![]()
![]()
Valdes moonnyóón leeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
természetesen nincs igazad Mihu...a bakik valósak,de rengeteg pontot hozott nekünk,és egyre megbízhatóbb![]()
Vagy esetleg meg lehetne kérni hogy Nefürgyééé....leeeeee![]()
![]()
Így van, legközelebb figyelj jobbanMihu írta:Persze.... hiába gyűlölöm tiszta szívemből CR-t de akkor is elismerem hogy nagyon jó játékos.....de nekem valahogy nem jön le annyira hogy VV olyan biztos pontja lenne a csapatnak hogy semmi pénzért se válnék meg tőle....de ígérem jövőre jobban figyelek...egyre azért emlékszem...a BL döntőt neki köszönhetjük 50%-ban...a másik 50 meg Larsson-éZozzy 5 írta:Ez igaz, de ahogy játszik meccsről meccsre azok tények, amiket el kéne ismerni
ozsimiki írta: Na a meccs kedvéért beszállok melléd![]()
![]()
![]()
![]()
Valdes moonnyóón leeeeeeeeeeee
![]()
![]()
![]()
természetesen nincs igazad Mihu...a bakik valósak,de rengeteg pontot hozott nekünk,és egyre megbízhatóbb![]()
Persze.... hiába gyűlölöm tiszta szívemből CR-t de akkor is elismerem hogy nagyon jó játékos.....de nekem valahogy nem jön le annyira hogy VV olyan biztos pontja lenne a csapatnak hogy semmi pénzért se válnék meg tőle....de ígérem jövőre jobban figyelek...egyre azért emlékszem...a BL döntőt neki köszönhetjük 50%-ban...a másik 50 meg Larsson-éZozzy 5 írta:Ez igaz, de ahogy játszik meccsről meccsre azok tények, amiket el kéne ismerni