Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből a hírből nagyon úgy tűnk!!!
Ok minde rendebe csak nem figyeltem a fontradoki írta:Fontban van ,nem Euróban.
Mit nem értesz ? Ennyibe kerültek... FONT, nem euró! az egyik 16,2-ért a másik 6-ért jött....fcbarcelonazsombi írta: Eszt a részét nem értem. Ennyibe kerültek???? vagy ez honnan veszi....
DETTÓ! Ugyan ezt akartam leírni, én is így gondolom! bár lehet h ebből 3-4-3 lexx, de lehet h ez lexx, és akkor viszont teljes mértékben egyetértek!zmodellb írta: Henry------Eto'o--------Messi
-------Ronaldinho-------------
----Xavi--------Touré---------
Abidal--Chivu--Puyol--Zamb
----------V.Valdes------------
Ezért nem kell! Iniesta legyen inkább! 1 fiatalabb, és spanyol!zmodellb írta:Xavi és Touré cseréje pedig Iniesta és Deco(Lampard) bár ő nem lesz csere:) úgysem!
Nem értem, ha Deco felesleges akkor minek Lampard?A Barcelona azt tervezi, hogy részben a feleslegessé vált Deco eladása révén fedeznék Lampard szerződtetését
Csak kérdés Iniesta meddig hajlandó padozni!Capon írta:Így van a védelem a legfontosabb!!! Csak a kérdés még mindig az, hogy Lampard ki helyet játszik. Lampard(Deco), Iniesta, Xavi, Ronaldinho, Touré remélem nem hagytam ki senkit. Hát Iniesta még padozik de más nem lessz hajlandó szerintem.
Én is így gondolom . Pont chelsea fog spórolni egyik legjobb ha nem a jegjobb játékosán. "B" terven Chivu helyett Pepe szerintem nagyon jó lenne vagy Naldo ők alkalmasak lennének .Scorpio írta:Nem lesz semmi! Szerintem Lampard így akar nagyobb fiezetés kiharcolni!