Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma nem lesznek meccsek, majd holnap.Zozzy 5 írta:Ma milyen meccsek lesznek?
Most néztem meg a meccset jók voltak az Argentinok...azért Messi villogott szerencséreGame90 írta:Elég gólgazdag meccsek voltak, de én a Draftot néztem![]()
Argentína: Roberto Abbondanzieri – Javier Zanetti, Roberto Ayala, Gabriel Milito, Gabriel Heinze – Javier Mascherano, Juan Sebastian Veron, Esteban Cambiasso (Pablo Aimar, 58.), Juan Roman Riquelme – Hernan Crespo, Lionel Messi (Carlos Tevez, 79.)![]()
A brazilok szerencséje, hogy most viszonylag két gyengébb ellenfél következik és továbbjuthatnak a csoportból
Hát én Brazil fan vagyok és nem örülök a vereségnek de majd javitunk...egyébként a 2. félidő nagyon jó volt érdemes volt fennmaradni!otto'o írta:próbáltam nem marquez-robinho párharcra kihegyezve nézni a meccset
de azért mehhiiikónak drukkoltam![]()
úgyhogy örültem a végeredménynek (élőben)
mondjuk sok mák is kellett ahhoz hogy ne kapjanak gólt
szóval ettől a meccstől még nyugodtan megnyerhetik a copát a brazérók
lényeg hogy rafa jól játszott (azé régen láthattuk a pályán)
(csak egy kisebb bizonytalansága volt)
ez mindenképp bíztató
Pedig te vagy "Az Eurobarça éjjeli baglya".Game90 írta:Ti képesek vagytok élőben nézni a meccseket?![]()
Én egyik meccset sem láttam. Chile - Ecuador nem érdekelt, a brazil meccsnél meg már rég aludtam.
Akkor jó úton halad!noname írta:Dunga sztem szándékosan arra pályázik h kirúgják.![]()