Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Madrid igen csak zavaró tényező tud lenni! Szerintem nem lesz, gond hisz hamarosan Lyon is belátja engedni kell az árból! Ami fontos Abidal jönni akar!Slither írta:Hogy ez a Lyon milyen makacs. Ha augusztusig elhúzzák a dolgot, akkor a Real tutti beszáll, és ők simán megajánlják a 20 millát.barcamessi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338870
Hát eszerint a Lyon tartja a 20 millát!De Abidal kijelentette ha nem engedi el a Lyon akkor sztrájkolni fog
Emlékeztet engem tavaly Diarra esetére
Ot bevált, remélem itt is
Hogy ez a Lyon milyen makacs. Ha augusztusig elhúzzák a dolgot, akkor a Real tutti beszáll, és ők simán megajánlják a 20 millát.barcamessi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338870
Hát eszerint a Lyon tartja a 20 millát!De Abidal kijelentette ha nem engedi el a Lyon akkor sztrájkolni fog
Emlékeztet engem tavaly Diarra esetére
Ot bevált, remélem itt is
Már olvastam a cikket és nagyon jót röhögtem.Mielőtt megírnak valamit legalább nézzenek utánaNóbi írta:ez a foci24.com egy nagy rakás fosh. ezt olvassátok el:
"Az olasz AC Milan együttese a spanyol Barcelona együttesétől kíván erősíteni a nyáron. A 24 éves brazil Thiago Motta, aki védőként és középpályásként is bevethető keltette fel a BL-győztes klub vezetését. A labdarúgónak lejár a szerződése, így ingyen kerülhet Milánóba. A dél-amerikai játékos 1999 óta tagja a katalán együttesnek, ahol eddig számítottak a játékára."
Viszont ha már lefordította angolra akkor www.webforditas.hu és az angolt leforditja magyarraRumig írta:Közérdekű információ!
A spanyolul nem tudóknak (de angolul tudóknak!) tudom javasolni a google nagyszerű szolgáltatását: itt egy szöveg részletet, vagy egész weboldalt lefordít pillanatok alatt, és máris érthető lesz minden!![]()
![]()
nem eccerű.EL CLUB GALO DESMIENTE LA INFORMACIÓN DE 'L'EQUIPE' SOBRE ABIDAL
El Lyon niega haber llegado a un acuerdo con el Barça
El Olympique de Lyon aseguró hoy que continúa sus negociaciones con el FC Barcelona sobre el posible traspaso de Eric Abidal al club blaugrana
remélem meglesz ő is. viszont még Pique jöhetne. egyrészt mert amíg Puyol sérült addig is lesznek meccseink három fronton is, és kellenek a friss emberek, jövőre meg már nem lesz Thuram se. addig Pique még beleszokhat a csapatba.Zozzy 5 írta:Még nem írunk júliust, de már megvan 3 emberMondtam én, hogy nem kel félni, tudják Txikiék is, hogy kellenek a változások. ha Chivut is megszerzik, akkor már készen is vagyunk
Drogba szerint Touré lesz a következő Vieira...
Várható volt, hogy nem megy sehova! Főleg hozzánk, hisz most is nagyon alkudozunk!Mihu írta:Azt hogy Lampart szeretne a Chelsea-nál maradni és elosztlatja azokat a feltételezéseket miszerint távozik...ennyi