Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasonló véleményen vagyok! Szerintem nem is volt vészes már tavasszal,igaz nem játszott sokat,de egyáltalán nem lógótt ki negatív értelemben! Bár sok lehetőséget nem hiszem,h kapna,ezért megértem,ha távozikBodi írta:Cserének én is magtartanám,annak tökéletesen megfelel!
Szerintem is! Nem kellene azért mindenkitől megválni a régiek közül...Béla pedig nem annyira vészes!Game90 írta:Belletti maradhatna cserénekAnnak még tökéletes.
Én pedig bízom benne, hogy hülyeséget írnak. Belletti maradjon. Sokat köszönhetünk neki.noname írta:Most az egyszer legyen igaza a Marcának.Sharkinho írta:A Marca () szerint Beletti iránt a Valencia érdeklődik
Már eladtuk a Betisnek... De van visszavásárlási opciónk, talán egy millió euro lett volna tavaly, most valamivel több...Los Banditos írta:A Racingba adták kölcsön. Ott nagyon jól játszott akárcsak nálunk és nagyon sok szép gólt lőtt, aztán jött egy buta sérülés és azóta nem hallunk róla.![]()
Meg is néztem a Barca gólokat! Csodálatos gólok!Zozzy 5 írta:Szerintem is maradhat, kérdés, hogy megelégszik-e a további padozással...Én szeretem, mindíg is szimpi volt, a BL döntős gólja, és azt azt követő gólörömé örökké a szívemben lesz.
ez igy jo is lenne,én is ezt szeretném,de Raijkaard vmiért nagyon szereti azt a katalán favágót!!!de mit szeret benne,azt nem tom,talán a szakállátKaTo írta:Sztem is!!!addig jo mig tényleg nem engedi h oleguar játszon(már elnézést aki öt szeretiShandor írta:Én nem szerettem, mert egy alattomos és durva játékosnak tartottam. Idén viszont visszafogta magát, és meggyőzött arról, h csere nyugodtan lehet. Főleg, ha ezzel Presast távolabb tartaj a csapattól..)CSereként sztem még bövenn lehuzhat itt 1 évet aztán meg lehet probálni eladni
Sztem is!!!addig jo mig tényleg nem engedi h oleguar játszon(már elnézést aki öt szeretiShandor írta:Én nem szerettem, mert egy alattomos és durva játékosnak tartottam. Idén viszont visszafogta magát, és meggyőzött arról, h csere nyugodtan lehet. Főleg, ha ezzel Presast távolabb tartaj a csapattól..
Én is hasonló véleményen vagyok. Az idei teljesítménye jó volt, nem játszott rosszul, a csapat idei átlagát ő is hozta. Emellett nagyon szimpatikus, és tavaly május 17-én hatalmas örömet szerzett nekünk. Maradjon. Inkább ő, mint az a szerencsétlen Runcájsz.Capon írta:Részemről maradthatna és ő lenne Zambrotta cseréje. szerintem igy oké lenne. Kupákban meg ő kezdene.
Szerintem maradni fog.De én elköszönnék tőle nincs vele semmi bajom 1 dolgon kivűl nagyon sérűlékeny . De ha marad az se baj sőt akkor nem csak Oleger lenne jobb hátvédnek (Zambrottán kivűl persze)Etooka írta:most mi lesz vele??megy vagy nem??