Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért még egy kis pénzt is kell visszahozni. Ekit elkell küldeni: Ezquerro, Maxi, Sastre, Motta, Olmo és Orlandi. Ez úgy 10 000 000 €-t jelentene.Cooltiszo írta:Már csak Chivu kell és kész, nem csak a keret, hanem én is készen leszek
Én is..majdnem.Össze kell érnie az újaknak a csapattal,s kiváncsi vagyok Rijkaard tevékenységére is.Cooltiszo írta:Hát srácok sikerült megvenni a jelenleg piacon lévő legjobb balhátvédet, akivel stabil lesz a bal oldalunk is.
Fantasztikusak az igazolásaink. Henry no comment, Toure-tól rengeteget várok, és sztem a vkp posztra egy csiszalatlan gyémántot vettünk.
Már csak Chivu kell és kész, nem csak a keret, hanem én is készen leszek
Hát így van, jobb a keret mint volt, de ha a hír igaz akkor Thuram elmegy, és akkor 1db épkézláb hátvédcserénk lexx... én vennék még egy hátvédet.. de nem én vok Laporta...Saviola írta:Ha Chivu is meglesz,akkor elégedettek lehetünk az idei igazolásokkal.
14 millióAtesz írta:Mennyibe fáj?
vagy ingyen igazolható Albeldát akarják??? volt róla szó nem?Rumig írta:Az nagyon jó lenne, de akkor Mottát nem kéne eladni.barcamessi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=339008
A Newcastle lehet hogy vinné Edmilsont???
Neked legyen igazadvarga tamás írta:Ne aggodalmaskodj! Chivu is a mienk lesz. Mert azért a játékos akarata is nyomhat valamit a latban. Bízzunk az érkezésében, meglesz! Aztán reszkessenek az ellenfelek!Mihu írta:Na a rémhírek szerencsére télleg csak pletykák voltak...Eddig többé kevésbé meg vagyok elégedve a vezetőség igazolásaival de még mindig nem teccik ahogy fukarkodnak a pénzzel...nyúljanak már bele a zsebükbe és adják ki azt a +6 millát Chivuért és akkor csókolom...világverő csapatunk lesz jövőre![]()
De mivel nem fogják kiadni mert ez a végleges ajánlat így szerintem Chivutól elbúcsúzhatunk......
Ne aggodalmaskodj! Chivu is a mienk lesz. Mert azért a játékos akarata is nyomhat valamit a latban. Bízzunk az érkezésében, meglesz! Aztán reszkessenek az ellenfelek!Mihu írta:Na a rémhírek szerencsére télleg csak pletykák voltak...Eddig többé kevésbé meg vagyok elégedve a vezetőség igazolásaival de még mindig nem teccik ahogy fukarkodnak a pénzzel...nyúljanak már bele a zsebükbe és adják ki azt a +6 millát Chivuért és akkor csókolom...világverő csapatunk lesz jövőre![]()
De mivel nem fogják kiadni mert ez a végleges ajánlat így szerintem Chivutól elbúcsúzhatunk......
Az nagyon jó lenne, de akkor Mottát nem kéne eladni.barcamessi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=339008
A Newcastle lehet hogy vinné Edmilsont???
Akkor a vezetőségen múlik, hogy hova igazol Chivu! Sok kedvező hírt lehet olvasni, csak mi lesz a vége!szergoka írta:Itt egy hír chivuval kapcs!
forrás:goal.com
Az interjút Morattival készítették.
A lényeg az, h készek megtenni ők is az ajánlatukat a románért, de ezt gazdasági szempontok is befolyásolják. Tehát nem minden áron kell nekik chivu és nem lesznek cslódottak, ha nem jön össze, hiszen az átigazolási piac agusztus végéig nyitva áll.