Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindeketten belső középpályások mindeketten tudnak támadni...Zozzy 5 írta:Fabre nem Deco poszt. Ő Xavi és Ini helyén tud igazán jól játszani, ezek a helyek már foglaltak.PaC írta: Cescre nincs szükségünk??? Cesc minőségi változás lenne Decohoz képest
De jobban támad, mint Xavi vagy IniestaZozzy 5 írta:Fabre nem Deco poszt.
Fabre nem Deco poszt. Ő Xavi és Ini helyén tud igazán jól játszani, ezek a helyek már foglaltak.PaC írta: Cescre nincs szükségünk??? Cesc minőségi változás lenne Decohoz képest
Mondj már nekem egy kezdőt....de úgy hogy Xavi, Fabregas, Deco és Toure is benne legyen....ha 4-3-3-at alkalmazunk....ha meg 4-2-2-2-t akkor meg úgy hogy Toure, Xavi és Cesc is benne legyengyeptegla írta: Cescre nincs szükségünk??? Cesc minőségi változás lenne Decohoz képest
Cescre nincs szükségünk??? Cesc minőségi változás lenne Decohoz képestnoname írta:Drenthe max cserének, Cescre pedig nincs szükségünk.PaC írta:Szerintem érdemes lenne a fiatalokat is venni
pl .... Drenthét (Royston Drenthe - A holland korosztályos válogatottal a napokban Európa Bajnokságot nyert futballistát hatalmas tehetségnek tartják. A jelenleg még a Feyenoord alkalmazásában álló játékos balhátvédként és bal oldali szélső középpályásként is bevethető. )
És még egy visszavenni Cesc Fabregas-t
Drenthe max cserének, Cescre pedig nincs szükségünk.PaC írta:Szerintem érdemes lenne a fiatalokat is venni
pl .... Drenthét (Royston Drenthe - A holland korosztályos válogatottal a napokban Európa Bajnokságot nyert futballistát hatalmas tehetségnek tartják. A jelenleg még a Feyenoord alkalmazásában álló játékos balhátvédként és bal oldali szélső középpályásként is bevethető. )
És még egy visszavenni Cesc Fabregas-t
EZ csak egy újabb lap a CHivu-regényben.Én ezzel harmadjára olvastam h Chivu az Interé, ezenkívül már a miénk is volt.Chivu sorsa akkor dől el, amikor bejelenti hivatalosan a Roma az igazolását.
Hülyeség.cruyff írta:Nos azért van itt egy pár dolog: Henry-Eto'o-Roni és Messi szerintem sem fog együtt kezdeni. De ha igen, akkor kézenfekvő lenne mögöttük két labdaszerző, védekező kp, mert sajnos sem Deco, sem Xavi sem pedig Iniesta nem az, akármennyire is meglepő. Jó jó, a sport1 szerintem is eléggé madridista de azárt most kezdünk mi is egy kicsit "galaktikus" fejjel gondolkodni. Egy Messi, Eto'o, Henry, Ronaldinho, Deco, Xavi, Zambrotta, Puyol Thuram Abidal felállásnál mondjuk úgy mennének rajtunk keresztül az ellenfelek, mint a vajon. De akinek egy kicsit van szeme a focihoz, az mást is észrevehet. Pl, hogy Henry is és Roni is csak kizárólag baloldalon tudnak jól játszani..... stb.. nem lennék meglepve, ha mondjuk rijkaard Henry érkezésével áttérne a 4-4-2-re. Valdes Puyol-Thuram-(Chivu, én már megvásároltam)-Abidal, Edmilson-Toure-Xavi-Ronaldinho, Eto'o-Henry. cserepad: Deco, Iniesta, Messi ésatöbbi ésatöbbi......
Messi cserének????????cruyff írta:cserepad: Deco, Iniesta, Messi ésatöbbi ésatöbbi......
Hát kb. A műsor címe Zuhanyhíradó, és MO 3 főszakértője megbeszéli a hét fontos eseményeit. Mészöly már most biztosra veszi h a Real lesz a bajnok.TeeeB0R írta:S mi a műsor címe? Ilyen szimpla beszélgessünk a fociról, s tegyük a nagyokosokat?
Igen, Zuhanyhiradó.TeeeB0R írta:Ez most ment/megy a tvben? sport1?