Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
grecki írta:Jóvanna, nekem nem kockás, hanem hengeres a hasfalam...![]()
Én is annyi vagyokel fuero írta:Szerény személyem még csak 16 és 1/2.
Jóvanna, nekem nem kockás, hanem hengeres a hasfalam...Game90 írta: A sörhasadat már meg se említsd![]()
![]()
Ez a kérdés természetesen nem volt komoly...grecki írta:Lehet a cigit is le kellene tenni hozzá...![]()
A sörhasadat már meg se említsdgrecki írta:Lehet a cigit is le kellene tenni hozzá...![]()
Azt biztos h le kéne tenni. Mert volt olyan edzés nálunk h megkérdezték ki cigizik és aki bevallotta annak egész edzésen(kb. 2 1/2 h) futni kellett. De nem szimpla kocogás hanem sprintek. Megvoltak adva a szintidők és azt ha nem futod meg akkor fekvő. Annyit kellett nyomni amennyivel túlmentél a szintidőn.grecki írta:
Hoppá!![]()
Én is szívesen játszanék, ha nem ilyen későn robbant be volna ez a sportág... Én szívem szerint LB lennék, de félek, sem a magasságom, sem a fizikumon nincs meg hozzá... Lehet a cigit is le kellene tenni hozzá...![]()
Hoppá!el fuero írta:WR
nem akarok nagyképű lenni, de elég jól megy. Majd remélem ősszel megtapasztalják az ellenfelek
Megmondom őszintén h még csak tavaly november óta tolom ezt a sportot. És még nem vagyok a felnőtt keret tagja, mert az csak 19 év felett van. Én még a Juniorok között vagyok.grecki írta:Akkor biztos ismered a Varga Marcit, elvileg ott volt kicker...el fuero írta:Mindent játszott. Ahova tették.
De ütköztünk is bőven, ami Kótainak is egész jól ment. Lehet h holnap már lesz a Fókuszban.
Akkor biztos ismered a Varga Marcit, elvileg ott volt kicker...el fuero írta:Mindent játszott. Ahova tették.
De ütköztünk is bőven, ami Kótainak is egész jól ment. Lehet h holnap már lesz a Fókuszban.
Én inkább gyorsan rákattintok valamireRumig írta:Le is lehet állítani!Igaz, azt is mindig újra kell!
Le is lehet állítani!Game90 írta:Az aláírásodhoz: "Afrika szívében csak az válhat fiúból tapasztalt férfivá, aki végigtudja hallgatni napi 10szer ezt a sz.rt"
Akkor összekevertelek valakivelel fuero írta:Nem. Amerikai focizok a Budapest Black Knightsban.
Csak ne nézz be a Borsodi Liga topicbagyeptegla írta:Pontosan, nem fogok "randalirozni", mert nembirom ki az eurobarca nélkül tovább
Mekkora helyet foglal egy átlagos átkonvertált cucc? meg küldenél egy linket, ahonnan én is letölthetem? Keresgélni most lusta vagyok...grecki írta:Bakker, sikerült találnom (nem volt túl nehéz, csak be kellett írni a gugliba) egy avi-3gp konvertert, így ezentúl filmeket is tudok nézni a telefonomon!!!! Legközelebb nem fogok unatkozni egy BP-Szeki járaton, az holt biztos!!
![]()
![]()
![]()
Ráadásul elég frankó minőségű!