Nem haraxom

De talán csak nem akarod elvitatni tőlem azt a jogot, hogy sem Ferrert, sem Giot nem szerettem, mint Barca játékost. Mindketten hajtottak és szimpatikus fiúk. (oleguer is hajt és szimpi...

)
Miért hoztam volna fel rossz példát? Mert őt sem szerettem, pedig 5 bajnokságot nyert? Nem azért hoztam fel példának, mert azt gondoltam, hogy őt te sem szereted. HAnem, emrt hasonló képességű focista volt, mint Gio. Különben még Reiziger is idetartozik. Sergi, Puyol, Guardiola, Marquez, Zambrotta, Thuram, Koeman, Nadal, Victor. Ezek olyan védők, akiket én (szubjektíven) szeretek a Barcában.(Bízom benne, hogy Abidal és Milito is ilyen lesz, Milito a zaragozában ilyen volt) Hajtanak, cipelik a zongorát, de van eszük a játékhoz, kreatívak! Itt a nagy különbség.
Nem objektív dolgokról beszélünk, és te objektíven akarsz róla vitázni. Te szeretted őket, sajnálod, hogy elment Gio. Én meg örülök, hogy elment, mert nem tetszett a játéka.
varga tamás írta:mypeter!
Ne haragudj, de megint csak elég rossz példát hoztál fel Albert Ferrer esetében. 8 idényt húzott le a Barca szerelésében, nyert öt bajnokságot, 1 BL-t, spanyol kupát, KEK-et, stb. Ha annyira rossz lett volna, sztem már Cruyff eltanácsolta a csapatból. Lehet, h van Bronckhorst és Ferrer nem egy világklasszis, nem Rivaldo vagy Laudrup, de az egyszerű zongoracipelők nélkül egy klub nem tud feljutni a csúcsra. Szükség van pályát felszántókra, robotolókra, szürke eminenciásokra, hogy a sztárok csilloghassanak. Gio és Ferrer is megszolgálta a kék-gránátvörös mezt. Köszönjük nekik a sok szépet és jót, a sok örömet, amivel megajándékoztak minket.