Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így vagyok vele.Álltalában a második héten kezdődik az izgalmas rész.Kivéve talán Federer:neki talán a döntő lesz keményebb.Game90 írta: Bevallom engem az első 3 forduló még nem érdekel annyira, megnézek 1-2 meccset, de semmi több. Majd az izgalmasabb meccsek
Na meg egy ügyes sebész...ozsimiki írta: Tény,h nem egy szépség,sőt még a teniszét sem bírom![]()
De azért volt egy kevés ideig világelső...persze ehhez kellett Justine sorozatos sérülései,stb...na meg a Williamsek visszaesése..
Tény,h nem egy szépség,sőt még a teniszét sem bíromSlither írta:Biztos NSZK-s úszónőkkel edzett.Game90 írta:Ez a Mauresmo kiskorában fiú volt?![]()
![]()
![]()
![]()
Hát majd meglátjuk. Azért jó kis meccsre számítok.ozsimiki írta:Szntem legyőzi Marijátkovinho írta:Asszem tegnap behúzta a meccsét.Persze hacsak nem újjúl ki vmi sérülése
Szntem legyőzi Marijátkovinho írta:Asszem tegnap behúzta a meccsét.
Shara behúzza...kovinho írta:Közben ha van kedvetek, nézzétek Sharapovát, akarom mondani a Sharapova - Sugiyama meccset.
2-0 Federernekkovinho írta:Na kezdődik a Federer - Safin meccs az S1-en.
Nembaj! Én örültem neki! 5-2nél pedig nem hittem volna...kovinho írta:Mekkora meccs volt Wimbledonban.![]()
Ez a srác nagyon tud küzdeni. És legyőzte Gonzalezt, öt szettes mérkőzésen nagyon nagy akarással 5-2 -ről (asszem) megfordította.
Tipsarevic - Gonzalez 6-3, 3-6, 6-3, 4-6, 8-6
Döntő remélem idén is meglesszkovinho írta:Közben Nadal kolléga is behúzta a meccset.
Nadal - Eschauer 6-2, 6-4, 6-1