Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is megall felraktam uj flash playert ugy sem megy az internettel meg nem tudom milyen gond lehet ha a http port megy akkor az a flash is be kellene jojjon dehat nem jon be csak 10%-ig es semmi otletem hogy mint csinalhatnek itt lokalisan...Ádám02 írta:Nekem is megy.Szerintem az internettel lehet valami gond!
Nekem semmi gondom sincs vele....nicandro írta:Nekem is megáll 10%-nál ugyh nem vagy egyedülPaC írta:Szeva mindenkinek!
az lenne a kérdésem h csak nekem vagy másnak is megáll a hirek betöltése 10 % nál ??? Mert eddig csak 1 szer müködöt elöre is kösz az infot
Nekem is megáll 10%-nál ugyh nem vagy egyedülPaC írta:Szeva mindenkinek!
az lenne a kérdésem h csak nekem vagy másnak is megáll a hirek betöltése 10 % nál ??? Mert eddig csak 1 szer müködöt elöre is kösz az infot
Ahalionelmessi19 írta:Shark már rájött.Nekem meg kihagy az agyam,
Hát pedig vminek kell lennie...mert nem olyan mint egy idézés...fehér háttér,stblionelmessi19 írta:Most lehet én vagyok a vak, de jónak tűnik a quote parancs skadi hsz-ében.
kössz szépen,de ehhez most nem mozog eléggé az agyam,majd ha pihentem is egy kicsit rápróbálokGame90 írta:Itt találsz egy kis segítséget a képekhez:skadi írta:hogy van az,hogy akármilyen(megfelelö méretü)képet akarok berakni,nem fogadja el a rendszer,miközben látom hogy a többieknek még nagyobb is a megengedettnél?!...
és hogy lehet keretbe rakni ha valakitöl idézek,és arra válaszolnék?
meg ilyenek..
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Ha ezekután sem menne, akkor szólj![]()
Idézés: a hsz-ek jobb felső sarkában van egy olyan, hogy "Idézés". Arra kattints rá és utána reagálhatsz rá.
Remélem tudtam segíteni.
Itt találsz egy kis segítséget a képekhez:skadi írta:hogy van az,hogy akármilyen(megfelelö méretü)képet akarok berakni,nem fogadja el a rendszer,miközben látom hogy a többieknek még nagyobb is a megengedettnél?!...
és hogy lehet keretbe rakni ha valakitöl idézek,és arra válaszolnék?
meg ilyenek..
Richardinho, hidd el, ha bármi hír van, ami a Barcával kapcsolatos, és fontos lehet számodra, az 1 napon belül megjelenik itt is. Efelől azthiszem megnyugtathatlak.Richardinho írta:Mind1...a lényeg az, hogy hírre éhes vagyok...de ez már csak az én egyéni szociális problémám!