Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Miki, Bálint vagy bárki másozsimiki írta:Hm,honnan tudod,h van akkor buszom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hm,honnan tudod,h van akkor buszomGame90 írta: Vecsés - Népliget lesz valszeg, bár tudok a Nyugatihoz is menni, ez majd még eldől. Fociban bennevagyok. Ha Miki, Bálint vagy bárki más, 9-10 fele ér be a Népligethez, akkor én is megyek akkor. Elütjük az időt az egyik kocsmában![]()
Szted grecki hol van? Intézi az ügyeket...Zozzy 5 írta:Támogató?![]()
Ezzel bajban leszekSharkinho írta:Gránátvörös-kék valamitZozzy 5 írta:Szerintem isA focival kapcsolaban azt szeretném kérdezni, hogy gondolom lesz egységes szerelés. MI lesz ez, mit kőő vinni?
Támogató?Game90 írta:Mi csak Nike-ban játszunk![]()
![]()
Mi csak Nike-ban játszunkZozzy 5 írta:A focival kapcsolaban azt szeretném kérdezni, hogy gondolom lesz egységes szerelés. MI lesz ez, mit kőő vinni?
Na, így már jobbPerrero írta:ja bocs, anno elfelejtettem beirni, szal jó lenne ha délig mindenki befutna
Szerintem isSaviola írta:Tökéletes.Perrero írta:ja bocs, anno elfelejtettem beirni, szal jó lenne ha délig mindenki befutna, 13:00 v. 14:00tól lenne 3 v. 4 óra foci -az érkezésektől függ, 1 v. 2 óra foci valamelyik szurkoloi csapat ellen, (Milan v. Madrid) és 2 óra egymás ellen, 6re mennénk a kajáldába, innentől "kötetlen" a program
Tökéletes.Perrero írta:ja bocs, anno elfelejtettem beirni, szal jó lenne ha délig mindenki befutna, 13:00 v. 14:00tól lenne 3 v. 4 óra foci -az érkezésektől függ, 1 v. 2 óra foci valamelyik szurkoloi csapat ellen, (Milan v. Madrid) és 2 óra egymás ellen, 6re mennénk a kajáldába, innentől "kötetlen" a program
Elsőnek jó lenne tudni, hogy mikor kéne találkozni? 10?Perrero írta:nah, kezdjétek el beirni, h honnan, hova, hányra érkeztek, és h akartok-e focizni
Már itt tartunk?Perrero írta:nah, kezdjétek el beirni, h honnan, hova, hányra érkeztek, és h akartok-e focizni