Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze el kell adni.Egyébként nem lenne rossz a Feyenord ha megvenné Makaay meg Gio is odament!Game90 írta:Kölcsönbe tényleg ne adjukAzt pedig kétlem, hogy a Feyenoord képes lenne 12 millát kifizetni érte. A helyében visszamennék Angliába, esetleg Olaszországba.
Lehet, hogy azért preferálta az izlandit Saviolával szemben, mert vele tudott hollandul diskurálni...Replay írta:Komolyan meglep, hogy nem látja, mennyire nem illik bele a csapat játékába, semmi köze a Barca hagyományos támadójátékához, emellett a csapatban többen nem kedvelik.
Talán Rijkaard-nak kellene meggyőznie, nem érdemes maradnia.
pontosan ugyanez , csak én teljesen örülnék ha elmenneSteve (FCB) írta:Akármi lesz sok szerepe nem lesz szerintem. Mondjuk én annak is örülnék, ha elmenne! Gudy volt a legnagyobb csalódás számomra! Fölösleges pénzkidobás volt! Nem is kevés! Jó lenne eladni az árában! Mindíg is mondtam, hogy egy Chelsea-s nem való közénk. Majdnem olyan mindha Robinho-t igazoltuk volna le...
igen ez a mozgásos dolog az egyik gond, a másik hogy szerintem egyszerüen nem illik a csapatba , nem elég tehnikás és fejlett a spanyol ligához . Nem véletlenül nincs 1 angol se a ligábaEtooka írta:Pique jön a Barcába??az jó lenne,legalább akkor közéepn szinte lehetetlen lenne Presas szerepeltetése!Gudjohnsen szerintem most lesz majd jó!Beilleszkedett,megbarátkozott a nyelvvel és kiismerte a társakat,mert tavaly ez is gond volt,mikor Ronaldinho rögtön adta a labdát,ő nem ment rá!És emiatt is szivtunk ebben az évben!De most jó lesz!
A csere a MU-val történne, mivel Piqué az ővék, csak kölcsönben van Zaragozában.Rapika írta:EZ jó ötlet,de...
Csak akkor lenne esélye ennek,ha elmenne mondjuk Milito a csapatból!
AKkor szüksége lenne új csatárra a Zaragozának...
Akkor inkább Dos legyen az elsőszámú csere. Gudit szívesebben belevonnám a már felmerült Piqué cserébe.Rapika írta:Azt hiszem Gudy távozásának is óriási a valószínűsége!
Eddig se nagyon fért be...Henry érkezésével pedig semmi esélye a csapatbakerülésre!
Viszont,ha jön a már emlegetett játékrendszerváltozás,akkor lehetne elsőszámú csere...
Arról az egész csapat tehet, le is írtam róluk is a véleményem.Slither írta:Jó, de most minek álltok le szidni a szerencsétlen fejét, nem tehet arról hogy az utosó percben megint kaptunk egy gólt.