Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ádám02 írta:Ok köszi mert nekem is kellett!el fuero írta:Én megtaláltam!
Döntő: 2007. július. 15. 22:05
Hasonló problémám van....szóval én is megköszönném a segítséget..nézegettem pár oldalt,de pontos időt nem találtamBodi írta:Meg tudná nekem mondani valaki pontosan,hogy melyik nap és hánykor kezdődik a Copa döntője?
Nem leszek itthon sokáig,aztán be kellen állítani a videót.
Hát a julius 15-öt tudom de az időpontot nemBodi írta:Meg tudná nekem mondani valaki pontosan,hogy melyik nap és hánykor kezdődik a Copa döntője?
Nem leszek itthon sokáig,aztán be kellen állítani a videót.
3-4 évig biztos nem. Asszem addig van szerződés az Eurosport2-vel.varga tamás írta:És akkor a sport1/2-n nem is lesznek angol bajnokik? ez szívás lenne.
És akkor a sport1/2-n nem is lesznek angol bajnokik? ez szívás lenne.sasi1 írta:EUROSPORT 2
Július 1-től, vasárnaptól a csatorna 100%-ban magyar nyelven sugározza műsorait, és 2007. augusztus 11-től pedig a várvavárt Barclays Premier League élő közvetítéseivel jelentkezik. A megújult csatornán páratlan izgalmak a Liverpool - Chelsea, Bolton - Newcastle, Arsenal - Aston Villa összecsapásokon.
Ezen kívül, a kommentátorok csapatához új szakértő csatlakozik Hajdú B. István személyében, aki a Premier Liga teljes szezonjának állandó kommentátora lesz a Eurosport 2-n. "Hajdú B. István, mint azt a Bajnokok Ligája közvetítése során is hétről-hétre bizonyítja, a legjobb magyar sportriporterek egyike. Biztos vagyok benne, hogy az ő leigazolása sok örömet okoz majd a Premier Liga közvetítésekor az Eurosport 2 nézői számára" - mondta el Szabó Gábor, a magyarországi Eurosport kommentátorok vezetője.
Én akkor hallottam róla először, amikor valaki belinkelte, hogy ott lesz az angol bajnokságlionelmessi19 írta:Sztem régebben is volt.
Már olyan 2 éve talán volt reklámja. De nekem van Január óta az tutit
Sztem régebben is volt.Game90 írta:Mért Eurosport2 már van január-február óta?lionelmessi19 írta:Nekem már van fél éve.![]()
Mért Eurosport2 már van január-február óta?lionelmessi19 írta:Nekem már van fél éve.
Game90 írta:
+ nem akarok lemaradni az Arsenal bajnoki címéről![]()
![]()
Július 1-től, vasárnaptól a csatorna 100%-ban magyar nyelven sugározza műsorait, és 2007. augusztus 11-től pedig a várvavárt Barclays Premier League élő közvetítéseivel jelentkezik. A megújult csatornán páratlan izgalmak a Liverpool - Chelsea, Bolton - Newcastle, Arsenal - Aston Villa összecsapásokon.
Ezen kívül, a kommentátorok csapatához új szakértő csatlakozik Hajdú B. István személyében, aki a Premier Liga teljes szezonjának állandó kommentátora lesz a Eurosport 2-n. "Hajdú B. István, mint azt a Bajnokok Ligája közvetítése során is hétről-hétre bizonyítja, a legjobb magyar sportriporterek egyike. Biztos vagyok benne, hogy az ő leigazolása sok örömet okoz majd a Premier Liga közvetítésekor az Eurosport 2 nézői számára" - mondta el Szabó Gábor, a magyarországi Eurosport kommentátorok vezetője.