Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan,megérte regelnedbarca_ati írta:Barcából a legjobbak:Ronaldinho,eto'o,Messi
Azon az elödöntön én is nagyon ideges voltam. Föleg az első meccsen. A semmiből rugtak kettőt. Mondom 1-0 itt nem kaphatunk ki asztán jött a 90 percbe aszt 2-0ja én is én meg mikor a a tojásfejű Frank De Boer itt volt utolsó évébe akkor láttam életem első barca meccsemet Espanyol-Barca ha jól emlékszek Tamudo gólt rugott és asszem ki is kaptunkaztán mennyit sirtam a következő évbe főleg a Barca-Real BL elődöntőn
Én is néztem, asszem én reggel néztem, pont aznap ballagtam.Los Banditos írta:Múltkor a SportKlubon volt ez a meccs.Nagyon komoly volt.
![]()
ja én is én meg mikor a a tojásfejű Frank De Boer itt volt utolsó évébe akkor láttam életem első barca meccsemet Espanyol-Barca ha jól emlékszek Tamudo gólt rugott és asszem ki is kaptunklionelmessi19 írta:Sajnos ezt a csapatot még nem láttam...el fuero írta:Pizzi sos macanudos
Azt hiszem, pont a következő évben volt, amikor először leültem megnézni, h melyik Fater kedvenc csapata
Nagyon szerettem azért a Van Gaal féle csapatot... a sok hollanddal. Minidig sírtam ha kikaptak..
Sajnos ezt a csapatot még nem láttam...el fuero írta:Pizzi sos macanudos
Roni kicsit jól nyomta kár hogy most nem megy nekiLos Banditos írta:Egyik kedvenc összefoglalóvideóm.:
http://www.youtube.com/watch?v=c1OiMB_Lba0![]()
Ha másért nem is, legalább Maxi miatt nézzétek meg. Mi a szám címe ami alatta megy???
Elég magabiztosak voltunk