Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami párosítás nincs?kovinho írta:A negyeddöntő mezőnye: Venezuela, Peru, Uruguay, Mexikó, Brazília, Chile, Argentína, Paraguay
Game90 írta: A fiatal sztárok odatették magukat. De Pato nem ér 25 milliót...az Inter ennyit adna érte. Adú pedig 18 éves még csak.
A fiatal sztárok odatették magukat. De Pato nem ér 25 milliót...az Inter ennyit adna érte. Adú pedig 18 éves még csak.sasi1 írta:U20 VB:
Brazília - Kórea 3-2 Pato 2-t lőt.
Panama - Argentína 0-6 Aguero 2-t lőt.
Usa - Lengyel 6-1 Adu hármat lőt.
Madridban is volt tudomásom szerint...előbb utóbb elhozza egy nagycsapat.Zozzy 5 írta:Ezt az Adu gyereket is óriási tehetségnek kiabáljákMár próbajátékon is volt a MUnál...
egy csoportból nem csak ketten jutnak továbbÁdám02 írta:De tök mindegy,mert tovább ment Uruguay is!Már meg van ki jut tovább!kovinho írta:Peru - Bolívia 2-2
Venezuela - Uruguay 0-0
1. Venezuela 5 p
2. Peru 4 p
3. Uruguay 4 p
4. Bolívia 2 p
Azonos pontszám esetén egymás elleni eredmény dönt, így Peru lett a második, Uruguay pedig a harmadik.
Venezuela,Peru,Uruguay,Mexikó,Brazilia,Chile,Argentina,Paraguay,
De tök mindegy,mert tovább ment Uruguay is!Már meg van ki jut tovább!kovinho írta:Peru - Bolívia 2-2
Venezuela - Uruguay 0-0
1. Venezuela 5 p
2. Peru 4 p
3. Uruguay 4 p
4. Bolívia 2 p
Azonos pontszám esetén egymás elleni eredmény dönt, így Peru lett a második, Uruguay pedig a harmadik.
Jövőre már nem ez lesz. Az Inter 2008-ban lesz 100 éves, azért van ez a mezozsimiki írta:Szntem egyáltalán nem néz ki jól....legalábbis nem az jön le,h yééé egy interes mez![]()
Szntem egyáltalán nem néz ki jól....legalábbis nem az jön le,h yééé egy interes mezGame90 írta:Lehetne angol is, igazScorpio írta:Nem valami olaszos mez! Szerintem angol csapatnak jobb lenne!![]()
Sztem is jól néz ki
Lehetne angol is, igazScorpio írta:Nem valami olaszos mez! Szerintem angol csapatnak jobb lenne!
Ilyenről még nem hallottam, hogy valaki azért húzódott meg, mert túl erősen lőtte meg a labdátRaziel írta:attól huzódott emg hogy erősen előtte,nem lépett rosszul.