barca99 írta:
greckivel meg annyiben nem értek egyet, hogy ez fityisz Txikiéknek. Miért? Pénzt ígyse-úgyse kapunk érte. Nekik meg sztem olyan mindegy, hogy ezek után hova megy.
Nem a pénz miatt. Már korábban (még az ominózus nyilatkozata előtt) leírtam, hogy én abszolút megérteném Saviolát, ha a Madridhoz igazolna. A hűségbizonyítványa után persze ez némiképpen módosul, de még így sem hordom el mindennek...
Szerintem igenis úgy bántak vele, mint a gyerekek a(z egykoron) kedvenc játékukkal... egészen addig, ameddig szép, új, látványos, el lehet dicsekedni vele (rúgja a gólokat, befogja a pofáját, stb), addig létezni sem akar nélküle, de miután kihozzák a v2.0-át, akkor semmibe sem veszik. Ne értsetek félre, tudom, hogy ez a foci velejárója, mindig az előrelépést kell keresni, vagyis abszolút jogosnak tartom, hogy Eto'o játszik és nem a Rabbit... DE, hogy átverik (Laporta megígérte, hogy visszamehet a monacói egy év után), aztán újra eltolják maguktól, majd elviseli a megaláztatást, és JÓL, EREDMÉNYESEN játszik, pedig nála sokkal gyengébb képességű játékosok rendszeresen több szerepet kapnak, majd kiszúrják a szemét valami szaros szerződéssel. Majd utána takaróznak azzal, hogy mi már évek óta mondjuk, hogy nem kellesz. Nekem ettől sokkal inkább van hányingerem, mint attól, hogy máshogyan cselekszik, mint amit beígért (?). Nem kellene messzire mennie senkinek, hogy ilyennel találkozzon az életben...