Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én annyira nem sajnálom. Már hogy elmegy. Amugy szimpatikus srác, tényleg, de a játékától soha nem dobtam hátast, amit meg mostanság csinál... hááát.Scorpio írta:Sajnálom, de be kellene látnia, hogy mennie kell!
Hát ahogy gondolod. Ha nem hiszed el, nem hiszed el, akk még egy minuszpontom van nálad.ozsimiki írta: Te se rám,de amikor írtad,akkor biztos voltam benne,h ismét a régi dolgok miatt írsz így róla,nem azért ahogy most áll a szénája....útólag is bele lehet magyarázni,h azért szerencsétlen,mert töketlenkedik,stb...én így látom,de ezzel le is zárhatjuk a témát.
Te se rám,de amikor írtad,akkor biztos voltam benne,h ismét a régi dolgok miatt írsz így róla,nem azért ahogy most áll a szénája....útólag is bele lehet magyarázni,h azért szerencsétlen,mert töketlenkedik,stb...én így látom,de ezzel le is zárhatjuk a témát.lionelmessi19 írta:De Miki, ne haragudj rám, de nem tudok kerülni egy ilyen jelzőt.ozsimiki írta:Nem írtam,h technikai zseniDe úgy alapban amit tudoTT,az azért nem volt rossz....ezért ne beszéljen így róla szntem...
Felőlem is mehet már,és illene is,de az ilyen jelzőket kerülhetnénk.....
Tudnod kell ,hogy ennek a dolognak most semmi köze nem volt az ő volt (vélt) játéktudásához, egyszerűen röhejesnek, és nevetségesnek tartom, ami az el (nem) igazolása körül megy. Ezért írtam h szerencsétlen, ennél magasan jobban kéne tudnia kezelni az ügyeit.
De Miki, ne haragudj rám, de nem tudok kerülni egy ilyen jelzőt.ozsimiki írta:Nem írtam,h technikai zseniDe úgy alapban amit tudoTT,az azért nem volt rossz....ezért ne beszéljen így róla szntem...
Felőlem is mehet már,és illene is,de az ilyen jelzőket kerülhetnénk.....
Hát sztem nem kéne elkezdeni vitatkozni a technikai tudásáról, mert sztem nála könnyű lenne összevágni egy vidit a tipikus játékáról, amikor felpasszoltak neki és ő vissza Puyolnak és ha néha szerencséje volt le tudta futni a védőjét.De se egy csel, pontos beadás, de azért gurításban mindig lehetett rá számítani.ozsimiki írta:Szerencsétlen esetleg Te vagylionelmessi19 írta:Hogy nem fogja fel ez a szerencsétlen, hogy nem kell, el lett küldve.
De am. kételkedem ebben az egész hírben. Max akk lehet realitása, ha bejött a tippem, és tényleg nem kell senkinek.![]()
Ő meg egy jó focista,aki kiégett,és karierrje végén van....nem lenne jó ha maradna,de fogalmazz máshogy....szembe***** magad ,ha vha is tudnál annyit mint Gyula....
Szerencsétlen esetleg Te vagylionelmessi19 írta:Hogy nem fogja fel ez a szerencsétlen, hogy nem kell, el lett küldve.
De am. kételkedem ebben az egész hírben. Max akk lehet realitása, ha bejött a tippem, és tényleg nem kell senkinek.![]()
Nem kell eltúlozni a dolgot.lionelmessi19 írta:Hogy nem fogja fel ez a szerencsétlen, hogy nem kell, el lett küldve.
Hát nem fog nem kell aggodni szerintem még Frank is látja hogy jobb ha inkább Dos Santost teszi be helyette!Enrique írta:Nem aláírt még 1 évet, hanem (állítólag) ki akarja tölteni a maradék egy évét a szerződéséből.
Tőlem azt csinál amit akar, csak egyet kérek, ne játsszon semennyit se.
Jót röhögtem ezen...Bagossy1 írta:Én azon se csodálkoznék , ha visszavonulna vagy ha a Barca B-be kerülne. Dehát nincs olyan szerencsénk. Egy ideig még jó volt , de mostmár formán kívül van (már mióta).