lionelmessi19 írta:Ronaldo nem rossz játékos, de hasonló véleménnyel vagyok róla.
Irányítói képességei még csak csíráiban sem mutatkoznak meg, az izomból meglőtt szabadrúgásairól nem is ejtenék szót...
Nekem azon felül, h valóban ügyes, kissé gépiesnek tűnik a sok csel amit bemutat.
Nem írom le, de nem is tartom akkora játékosnak, főként h kiderült, nemzetközi porondon nem ér túl sokat... egyenlőre legalábbis.
A sok favágó angol védő megeszi a cseleit, de lehet, hogy a PD-ben már nem ugrálnának úgy a cseleire...
Ezzel nem igazán értek egyet. Először is, már nagyon jó játékos. Az idén kinőtte magát, és tényleg a világ egyik legjobbja lett.
Mióta rájött, hogy passzolni is tud, azóta igen szép meglátásai vannak a pályán. Szóval ha nem is olyan passzokat ad, mint mondjuk Ronnie vagy Xavi, de neki is van szeme, nem is rosz.
Nemzetközi porondon és a BLben eddig nem mutatott túl sokat, ezzel nem vitatkozok. De szerintem a Portugál válogatott addig mindíg eljut, ameddig tehetségük engedi, azért jelenleg van több válogatott, akik messze jobbak Portugáliánál. A MUban a BLben most asszem az elődöntőig jutottak(javítsatok, ha kell), és azért a jövendőbeli győztes ütötte ki őket, aki mondjuk ha nem úgy játszik, mint akkor, hanem mondjuk úgy, mint a Fnáléban, akkor nem biztos, hogy meg tudták volna állítani a MUt. Ronaldonak is ez volt az első éve, amikor azt hozta amit tud. Jövőre mégerősebbek lesznek...
És szerintem ha az angol védőket sokszor bokából elküldi, akkor valószínű ugyanezt meg tudná csinálni a spanyolokkal is.
A cselei nekem ennyira nem tűnnek gépiesnek, de a lényeg, hogy átjuk velük a védőkön.
Félreértés ne essék, nem szeretném itt látni.