Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ajánlom is a sport klubbnak hogy adja!lionelmessi19 írta:Ennek én még nálatok is jobban örülök.![]()
Valszeg akk adják a többi felkészülésit is, vagy legalább még 1-2őt, meg a Gampert is.
Annak nagyon örülnék.
Ennek örülök, nem akartam én se a neten keresgélni...Evilgrim írta:http://www.sportklub.tv/programme/07/26
AndrésIniesta24 írta:Július 26.-án Csütörtökön a Sport Klub adja majd a Dundee United-Barcelona meccset élőben 21-órától!!!:D
a szállodák portásai az esetek 90%ban ilyenekkel seftelnek!robag írta:Igen, igen, ezt találtam ki én is. Csak az a baj, hogy 50km-re leszek barcelonától, és nem lesz kocsim. Bebuszozni előre jegyért az nem kis tortúra.... Mepróbálom majd valami helyi utazási irodában, vagy a szállodán keresztül, lehet hogy sikerül kifognom egy szurkoló portásgyereket aki segít. Bár azt olvastam hogy tavaly 75. 000-en voltak a gamperen, így biztos lenne a napján is jegy, csak félek hogy az inter és Henry miatt most sokkal többen fognak kimenni.
Igen, igen, ezt találtam ki én is. Csak az a baj, hogy 50km-re leszek barcelonától, és nem lesz kocsim. Bebuszozni előre jegyért az nem kis tortúra.... Mepróbálom majd valami helyi utazási irodában, vagy a szállodán keresztül, lehet hogy sikerül kifognom egy szurkoló portásgyereket aki segít. Bár azt olvastam hogy tavaly 75. 000-en voltak a gamperen, így biztos lenne a napján is jegy, csak félek hogy az inter és Henry miatt most sokkal többen fognak kimenni.Enrique írta:Hali,robag írta:Helló srácok! Barcelona mellett nyaralok aug 25-től egy hétig.
Nagyon szeretnék elmenni a gamper-re, segítsetek hogy tudnék előre jegyet venni( rendelni ). Elkélne egy kis segítség a stadion megközelíthetőségről, meg hogy hol érdemes ülni. Előre is köszönöm!
amint megérkeztél szerintem menj, és vegyél egyet magadnak a stadionnál, biztos lesz még.
Előre nem tudom hogy kellene, abban nem vagyok otthon.
Hali,robag írta:Helló srácok! Barcelona mellett nyaralok aug 25-től egy hétig.
Nagyon szeretnék elmenni a gamper-re, segítsetek hogy tudnék előre jegyet venni( rendelni ). Elkélne egy kis segítség a stadion megközelíthetőségről, meg hogy hol érdemes ülni. Előre is köszönöm!
De jó neked hogy mellette nyaralsz én is oda akartam volna menni de nekem csak tunézia jutott!robag írta:Helló srácok! Barcelona mellett nyaralok aug 25-től egy hétig.