Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én értem! Jobban mondva nem!Charlie írta: Tudom hogy erről beszélgettünk,de akkor mi van most hogy Messi rosszul játszott,hogy jön ehhez a kivásárlási ár??????Érted tom?![]()
C.
tom314 írta:szerintem visszaolvasott, mert korábban erről beszélgettünk.
redlions írta:Nem sok ezek után is a 100mó font?boggabor írta:Tegnap gyengen jatszon mintha nem is lett volna a palyan meg nem igazan van olyan szinten, hogy az elso csapathoz tartozon bar tavaly ilyen velemenyem volt Iniestarol es meg is iden o a legjobb Valdes utan
Nem sok ezek után is a 100mó font?boggabor írta:Tegnap gyengen jatszon mintha nem is lett volna a palyan meg nem igazan van olyan szinten, hogy az elso csapathoz tartozon bar tavaly ilyen velemenyem volt Iniestarol es meg is iden o a legjobb Valdes utan
A kivásárlási ár miért zavar?redlions írta:Csak sokalom egy olyan játékosért, aki még nem játszott a Primera Division-ban.Charlie írta:
Mi ezzel a problémád most?Nem a fizetése 100millió font.Hatalmas tehetség nem akarják hogy vki megszerezze tőlünk ezért ekkora a kivásárlási ára!Nincs ezzel semmi gond,helyes,ezt kéne csinálni másokkal is!
C.
Csak sokalom egy olyan játékosért, aki még nem játszott a Primera Division-ban.Charlie írta:
Mi ezzel a problémád most?Nem a fizetése 100millió font.Hatalmas tehetség nem akarják hogy vki megszerezze tőlünk ezért ekkora a kivásárlási ára!Nincs ezzel semmi gond,helyes,ezt kéne csinálni másokkal is!
C.
redlions írta:Nem túlzás? Messi még "gyerek"
"2012-ig, azaz további 7 és fél évig köti a Barcához, s szerte Európában úgy hírlik, hogy közel 100 millió fontos (!) kivásárlási ára van"
Remélem legalább a következő években megmutatja, miért ennyi...