Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De lehet,hogy Zéé Roberto rúgta a gólt és nem Zé Roberto..Scorpio írta:Zé Roberto új igazolás, hiszen most igazol vissza!Perrero írta:főleg h akkor is csak 3... Zé Roberto már régota ottan van
Zé Roberto új igazolás, hiszen most igazol vissza!Perrero írta:főleg h akkor is csak 3... Zé Roberto már régota ottan van
Ez durvanoname írta:Sokkoló![]()
![]()
Csoda h nem lett komoly baja.
Akkor viszont örülök.ozsimiki írta:Nekem Tetszett![]()
![]()
![]()
Nekem TetszettSylvinho_ írta:Hát úgy, hogy Toni-t kettőnek vették, tehát van egy To és egy Ni igazolásuk is.Balika Gaucho írta:Hogyan is rúgott mind a 4 új szerzemény gólt??![]()
Tudom-tudom, nagy baromság volt.
Ebben nagyon sok igazság van....és egyet is értek az íróval.barca99 írta:http://nst.blog.hu/2007/07/11/spanyolor ... _2006_2007
Igazából nem tudtam, hogy hova rakjam. Van benne vicc is, de sok dologban igazuk is van. Olvassátok el. Tanulságos.
Hát úgy, hogy Toni-t kettőnek vették, tehát van egy To és egy Ni igazolásuk is.Balika Gaucho írta:Hogyan is rúgott mind a 4 új szerzemény gólt??
Ez nem lehet véletlenlionelmessi19 írta:Aszittem bexarok.
msn-en Pluszos verzióban véletlenszerű hangot töltöttem, orosz nyelven.
Erre B+, orosz hangok közt valami kissrác énekli a Barca himnusz első két sorát, de valami írtózatos halandzsával. szöveg csak itt ott egyezik, dallam viszont hibátlan