Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez egy ku***rva nagy hazugság tőled....soha nem csináltam ilynet a Madridistán és itt sem.Csak veletek foglalkoztam s hogy miért azt az elébb taglaltam...Minden hszében látszik h a Barcát egy nagy kupac **** tartja. Ezt tőlem nyugodtan megmondhatja a madridistán, de nem itt
Na mivel mondtam ellent? Fejtsük már meg "TAKARODJ UR"...ne aggódj, tiszteljük a Barcát...
állandóqan ellentmondasz magadnak, ha vki ezzel szembesit akkor lapitasz, vagy vmi tök másra válaszolsz... TAKARODJ!!!
Miért kellene hogy bárki is szeressen? soha nem volt célom.A célom az volt hogy a sok közönséges hangvétel ne legyen általános.De ez nem fog menni.Mivel el sem ismerik.Egyszerűen kezeli ezt a jámbor ember: Ti is azt csináljátok...na persze.Igy a legyegyszerűbb.Az alkoholistát sem lehet meggyógyitani addig amig tagadja hogy iszik-holott ott a kezébe a pálinkásüveg és szeszszaga van...RMCF ezt nem tudja itt magáról elmondani és ez szvsz eléggé beszédes.
Na és?Megmondtam mindig a véleményemet és ez nem tetszik.Ezt tudtam és felvállaltam.Alaposan utánnajártam ennek és ezt kár is tagadni.Ez van.Attol én még tisztelni tudom a Barcát és ezt tanácsolom nektek is.de eddig ő az egyetlen, akit mindenki utál.
Hát ez marha nagy! Mindakettő uriember előbb kezdte a sértegetést de ez itt nem számit? Ez érdekes....Varga aljas és undormány stilusára egy rossz szó nemesett Barca részről...ez is érdekes...hol vannak a moderátorok? Vagy itt elnézik hogy egy tag igy beszéljen,közönséges aljas durung stilusban?személyszerint Greckit és Varga Tamást is megsértette már verbálisan.
Pontosan,de ettől meg az igazságától ordit itt pár ember és a pokolra kiván...tegye.Attól még amit irtam az igaz.Az hogy nem tetszik amit irok azt nem csodálom,nekem sem tetszene ha a képembe dörgölnék állandóan a rossz tulajdonságaimat.Figyeljetek már, mire való ez a topik? Szerintem a pista teljesen normális hangnemben szokta elmondani a véleményét. Hogy nem tetszik nektek, AMIT mond, az más tészta,
Ilyen még nem történt meg....nem is tudja a legtöbb,egy szidja, a többi meg utánna....akkor vegye a fáradtságot és írja oda, hogy miért is.
Mindig az lesz a csapat a te szemedben...ha többé nem a magadfajta barmok jutnának eszünkbe a Madridról.
Végre egy valaki...én csak akkor hozakodok elő a jól bejáratott szöveggel" ha olyant olvasok ami a nagyképűségről és a lenézésről szól..az meg volt bőven.De nem csak a BL ről lehet szó hanem a bajnokságról is.Mert ott is megvan a megfelelő előny.Itt nem ennek a fitogtatása a lényeg,hanem egy olyan tényezőnek amit nem hajlandó sok Barcás figyelembe venni és sokszor lenézően , gunnyosan fikázni egy sokkal nagyobb érdemű csapatot.Ezeket az eredményeket , nem ajándékba kapta a Madrid,még csak nem is véletlenűl jött össze.A legnagyobb probléma az, hogy ha mi nyerünk vmit, akkor egyből jön a jól bejáratott madridista szöveg, na igen,de ez mit sem ér, mert nincs 9 Bek/Bl győzelmetek. Ti próbáltok kisebbet csinálni belőlünk azzal, hogy lenézitek a teljesítményünket, az elért eredményeinket. Holott szerintem a BARCA semmivel sem rosszabb csapat, mint a real. A múltban sem volt az, esetleg csak nem volt szerencsénk (itt a Bek/Bl múltra gondolok).
én nem akarom védeni, mert nyiván ti többet vagytok itt mint én, de azért ez is túlzás. Kicsit hasinló a helyzete itt, mint lucky-nak odaát. Azt a (amúgy tényleg... furcsa, mondjam ígypicsók nem tud normálisan megnyilvánulni.
Figyeljetek már, mire való ez a topik? Szerintem a pista teljesen normális hangnemben szokta elmondani a véleményét. Hogy nem tetszik nektek, AMIT mond, az más tészta, de tudomásom szerint a fórum azért van, hogy az emberek vitázzanak.Húzzál már el a [auto_cenzúra] bazdmeg! Senki nem kíváncsi az okoskodó esztékákeretes szemüveges 13 éves fejedre, aki a legjobban a suli számtech és matek versenyére izgul fel, a [auto_cenzúra]át meg a csillagos ötös dolgoataira veri Exclamation
Általában nyugodt vérmérsékletű vagyok, de ez már túlmegy a tűréshatáromon, amit itt művelsz...
, akkor vegye a fáradtságot és írja oda, hogy miért is.Te napról napra butább vagy
Én a többi BARCA szurkoló nevében nem tudok nyilatkozni, így csak a saját véleményem írom le. Engem hidegen hagy, hogy a múltban a madrid mennyi trófeát gyűjtött. Nem hiszem, hogy a BARCELONA-nak, illetve a szurkolóinak bármiért is szégyenkeznie, irigykednie kéne. Itt is játszottak régen világklasszis játékosok. A legnagyobb probléma az, hogy ha mi nyerünk vmit, akkor egyből jön a jól bejáratott madridista szöveg, na igen,de ez mit sem ér, mert nincs 9 Bek/Bl győzelmetek. Ti próbáltok kisebbet csinálni belőlünk azzal, hogy lenézitek a teljesítményünket, az elért eredményeinket. Holott szerintem a BARCA semmivel sem rosszabb csapat, mint a real. A múltban sem volt az, esetleg csak nem volt szerencsénk (itt a Bek/Bl múltra gondolok).Az Atletico azért gyűlöli annyira a Realt mert a Real a sikeresebb, a "csillogóbb" de ez egy rossz szó.Mindig a kisebb aki jobban indulatoskodik...na erre jöttem rá....
Aztán egy barátom is beszélt erről...Miért utálják ezek ennyire a Realt kérdeztem? Én egyáltalán nem utálom a Barcát....a válasz: Túl sok a trófea...lehet hogy igaza volt.
Ne legyél már nevetséges...Te is tudod, hogy mekkora a rivalizálás a két klub között, úgyhogy annyi simán belefér, hogy néha viccet csinálunk belőlük vagy kifigurázzuk. Ti is csináltok ilyet, felesleges itt szentnek beállítani magatokat...Te meg elmeséled itt a Hamupipőkét, ahol mindenki ezt a szegény Madridot bántja. Hagyjuk már...A Real is megéri a pénzét, úgyhogy erről ennyit.Picsókpista írta:Elmondom ha tényleg érdekel,de mondjuk ugysem hiszed el. Én 1 éve figyelem ezt a jelenséget.Minden nap....de ezt rengetegszer leirtam és nem kivánok miatta vitázni senkivel.Itt mindennapos ez a dolog.A gunyolodás a lenézés a lekezelés,a Real állandó kifigurázása,a vezetősége vicc,az igazolásaik vicc,a játékosaik vicc,az üzletpolitikájuk vicc,az egész csapat szánalom,és mint ahogy olvastuk egy éve : A Real Spanyolország szégyene.Nekem csak az bssza a csőrömet, hogy hogy a vérben van az, hogyha ott megy a mocskolódás, az egy ritka kivételes alkalom, bezzeg ha itt, akkor ez mindennapos, és "belépő az Eurobarcára".
Ébresztő!
A Real drukkerek negyedennyit ha foglalkoznak a Barcával.Ezt max le lehet tagadni,de ez igy van.Egy Barca drukker gyülöli a Realt ..egy Real drukker max nem szereti a Barcát. Azthiszem ez a korrekt jellemzés....
Van ellentét de az egyik oldal sokkal jobban indulatoskodik. Ennek oka van,és én ezt próbáltam megfejteni hogy miért lehet ez. Egy év eltelt és már sok dolgot tapasztaltam.Először amikor idelátogattam és olvastam az a topicot ahol a MIÉRT A BARCA ? vagy mi volt a neve akkor szembesültem ezzel ...itt bizony keményen veszik a Realt...és az indulataik az egekig csapnak.Miért lehet ez? Aztán egy éven át minden nap ezt olvasgattam.Érdekelt ez a téma megvallom őszintén....LAssan kezdte rájönni,de sokáig egyszerűen nem értettem.A két csapat nagymulttu -erős klub.Akkor miért nem tiszteli a Barcás a Realt? Politika? Mult? Franco?...dehogy...ezek rég letünt dolgok....
Aztán olvastam egy interjut Fernando Torrestől...felnyitotta a szememet.
"Fuenlabradában születtem mondta.Ez Madrid szegénynegyede.Ha itt születsz Atleticos leszel,beléd verik hogy gyülöld a Realt.Ha nem gyűlölöd eléggé akkor nem is vagy igazi fuenlabradai".
Az Atletico azért gyűlöli annyira a Realt mert a Real a sikeresebb, a "csillogóbb" de ez egy rossz szó.Mindig a kisebb aki jobban indulatoskodik...na erre jöttem rá....
Aztán egy barátom is beszélt erről...Miért utálják ezek ennyire a Realt kérdeztem? Én egyáltalán nem utálom a Barcát....a válasz: Túl sok a trófea...lehet hogy igaza volt.Ha nem nyertünk volna csak 3 ad ennyit.Akkor senki sem foglalkozna velünk.Nyugodtam lehetne készülni,nem lenne ekkora elvárás aki ideigazol és azonnal a sajtó megtalálja,ha veszt a csapat ezen élcelődik a sok nép....
Nagyon sokan lenézik a csapatot.Ez a 3 év amikor nem nyertünk semmit arra volt jó hogy mindenkinek kinyiljon a szája mégjobban.Mostmár nem hogy jó csapatnak sem , hanem vesztesnak titulálnak minket páran.
Ilyenkor eszembe jut Apám szava: Soha ne kritizáld azt aki többet ért el mint te.....
A realt rajtatok kivül mindenki utáljaEgy Barca drukker gyülöli a Realt ..egy Real drukker max nem szereti a Barcát.
Elmondom ha tényleg érdekel,de mondjuk ugysem hiszed el. Én 1 éve figyelem ezt a jelenséget.Minden nap....de ezt rengetegszer leirtam és nem kivánok miatta vitázni senkivel.Itt mindennapos ez a dolog.A gunyolodás a lenézés a lekezelés,a Real állandó kifigurázása,a vezetősége vicc,az igazolásaik vicc,a játékosaik vicc,az üzletpolitikájuk vicc,az egész csapat szánalom,és mint ahogy olvastuk egy éve : A Real Spanyolország szégyene.Nekem csak az bssza a csőrömet, hogy hogy a vérben van az, hogyha ott megy a mocskolódás, az egy ritka kivételes alkalom, bezzeg ha itt, akkor ez mindennapos, és "belépő az Eurobarcára".
Ébresztő!
Ha járnál oda...és nemcsak ha itt nincs áram akkorNe várj sokat tőlük...már megszokhattad volna! Nembaj szrozzák csak,majd kiderül köv szezonban,h simán kiröhögjük e őket,vagy vihorászva...
Ne várj sokat tőlük...már megszokhattad volna! Nembaj szrozzák csak,majd kiderül köv szezonban,h simán kiröhögjük e őket,vagy vihorászva...Rivaldo11 írta:A madridistán páran veszik a bátorságot, és lesz*rozzák Henryt.![]()
![]()
![]()
Nem mintha sokat adnék a 13 év körüli gyerekek véleményére, de ez azért a röhejnél is durvább kategória.![]()
Ha hozzájuk igazolt volna, akkor persze most ő lenne a császár.
Szánalmasak.
Nincs sok igényed...Real Madrid C.F. írta:remélem hogy legalább a BL-t megnyerjük, de a bajnokságra is sok esáélyünk van!![]()