Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.20. 11:27:47

Minden hszében látszik h a Barcát egy nagy kupac **** tartja. Ezt tőlem nyugodtan megmondhatja a madridistán, de nem itt
ez egy ku***rva nagy hazugság tőled....soha nem csináltam ilynet a Madridistán és itt sem.Csak veletek foglalkoztam s hogy miért azt az elébb taglaltam...
ne aggódj, tiszteljük a Barcát...

állandóqan ellentmondasz magadnak, ha vki ezzel szembesit akkor lapitasz, vagy vmi tök másra válaszolsz... TAKARODJ!!!
Na mivel mondtam ellent? Fejtsük már meg "TAKARODJ UR"...
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.20. 11:22:27

RMCF ezt nem tudja itt magáról elmondani és ez szvsz eléggé beszédes.
Miért kellene hogy bárki is szeressen? soha nem volt célom.A célom az volt hogy a sok közönséges hangvétel ne legyen általános.De ez nem fog menni.Mivel el sem ismerik.Egyszerűen kezeli ezt a jámbor ember: Ti is azt csináljátok...na persze.Igy a legyegyszerűbb.Az alkoholistát sem lehet meggyógyitani addig amig tagadja hogy iszik-holott ott a kezébe a pálinkásüveg és szeszszaga van...
Találtok havonta egy ilyen beszólást a Madridistán és akkor már "ott is ez van"...
de eddig ő az egyetlen, akit mindenki utál.
Na és?Megmondtam mindig a véleményemet és ez nem tetszik.Ezt tudtam és felvállaltam.Alaposan utánnajártam ennek és ezt kár is tagadni.Ez van.Attol én még tisztelni tudom a Barcát és ezt tanácsolom nektek is.
személyszerint Greckit és Varga Tamást is megsértette már verbálisan.
Hát ez marha nagy! Mindakettő uriember előbb kezdte a sértegetést de ez itt nem számit? Ez érdekes....Varga aljas és undormány stilusára egy rossz szó nemesett Barca részről...ez is érdekes...hol vannak a moderátorok? Vagy itt elnézik hogy egy tag igy beszéljen,közönséges aljas durung stilusban?
Na ezek amik meg nekem nem tetszenek.Én meg nektek nem.Még mindig jobb az én verzióm...
Figyeljetek már, mire való ez a topik? Szerintem a pista teljesen normális hangnemben szokta elmondani a véleményét. Hogy nem tetszik nektek, AMIT mond, az más tészta,
Pontosan,de ettől meg az igazságától ordit itt pár ember és a pokolra kiván...tegye.Attól még amit irtam az igaz.Az hogy nem tetszik amit irok azt nem csodálom,nekem sem tetszene ha a képembe dörgölnék állandóan a rossz tulajdonságaimat.
A tehetetlenség pedig nagy ur itt.....ész érvvel egy sem jött még elő,csak sértegetéssel...ez a nagy vita? Győzzön meg valamelyik hogy amit irok az nem igaz. tituláljon bárki elfogultsággal....vicc....
A Barcelona csapatának nagyrészét nagyszerű kiváló focistának tartom akit nagyra tartok...
Na és ti? Egy rakat sz*r az egész....mindig ti vagytok a jobbak....jobbak a játékosaitok,az igazolásaitok,a vezetőitek,a drukkereitek, igazából mindig ti vagytok a jobbak....d ez hogy lehet? ezt joggal nem érti egy Real drukker....

Na mindegy ....
akkor vegye a fáradtságot és írja oda, hogy miért is.
Ilyen még nem történt meg....nem is tudja a legtöbb,egy szidja, a többi meg utánna....
ha többé nem a magadfajta barmok jutnának eszünkbe a Madridról.
Mindig az lesz a csapat a te szemedben...
A legnagyobb probléma az, hogy ha mi nyerünk vmit, akkor egyből jön a jól bejáratott madridista szöveg, na igen,de ez mit sem ér, mert nincs 9 Bek/Bl győzelmetek. Ti próbáltok kisebbet csinálni belőlünk azzal, hogy lenézitek a teljesítményünket, az elért eredményeinket. Holott szerintem a BARCA semmivel sem rosszabb csapat, mint a real. A múltban sem volt az, esetleg csak nem volt szerencsénk (itt a Bek/Bl múltra gondolok).
Végre egy valaki...én csak akkor hozakodok elő a jól bejáratott szöveggel" ha olyant olvasok ami a nagyképűségről és a lenézésről szól..az meg volt bőven.De nem csak a BL ről lehet szó hanem a bajnokságról is.Mert ott is megvan a megfelelő előny.Itt nem ennek a fitogtatása a lényeg,hanem egy olyan tényezőnek amit nem hajlandó sok Barcás figyelembe venni és sokszor lenézően , gunnyosan fikázni egy sokkal nagyobb érdemű csapatot.Ezeket az eredményeket , nem ajándékba kapta a Madrid,még csak nem is véletlenűl jött össze.

Én ujra csak azt tudom idézni:
Soha ne kritizálj olyant aki nálad többet ért el...

Iszonyatos cirkusz keveredett a HSzemből...nem volt szándékom.Remélem normálisan irtok rá....
noname
Llegenda del Barça

2007.07.20. 11:10:58

A Madrid source told The Sun: “The reply to any move for Robben was very clear. Abramovich said he didn’t care if he was offered £10million or £50m.

“Jose Mourinho has said the player is not for sale and that means the player is not for sale at any price.”

The admission by Real that Abramovich has told them to forget about Robben confirms the new unity between Chelsea's oener and manager. Abramovich is clearly giving full backing to Mourinho, who also wants to ensure that Frank Lampard and Shaun Wright-Phillips remain at Stamford Bridge.

The club are hopeful that Lampard and Robben will follow the lead of captain John Terry and extend their Chelsea contracts.

Robben has been offered £85,000 a week but, says The Sun, is holding out for £100,000. Madrid have reportedly offered him more than Chelsea are prepared to, but if neither Abramovich nor Mourinho are willing to sell a player under contract to the Blues, a deal seems unlikely.

The news that Abramovich has blocked the sale comes hours after Real Madrid's new coach, Bernd Schuster, declared himself confident that the Dutchman would join the club.

Speaking to TVE, Schuster claimed that Madrid will land Robben, and that Barcelona should look ahead to a tough season thanks to signings like this.
(goal.com). Ugy néz ki a Real lecsúszott Robbenről.
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2007.07.20. 11:04:06

Vito nagyon jól írta:RMCF nem tud megnyilvánulni.Bármelyik topikba ír. abból mindig veszekedés lesz. Vannak Real szurkolók, akik rendszeresen látogatják az eurobarcát(és fordítva) és közülük egyedül ő az,akivel ilyen problémák vannak.Minden hszében látszik h a Barcát egy nagy kupac **** tartja. Ezt tőlem nyugodtan megmondhatja a madridistán, de nem itt :!: :!: :!:
A Fifa egy szégyen
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.20. 10:48:00

nem várom, hogy hasonló véleményed legyen róla.

de eddig ő az egyetlen, akit mindenki utál. én sem fogom vissza odaát magam, vélemény szempontjából, de 1-2 tag kivételével nincs rossz viszonyom senkivel. RMCF ezt nem tudja itt magáról elmondani és ez szvsz eléggé beszédes.
Buitre
Jugador d'estrella

2007.07.20. 10:35:16

picsók nem tud normálisan megnyilvánulni.
én nem akarom védeni, mert nyiván ti többet vagytok itt mint én, de azért ez is túlzás. Kicsit hasinló a helyzete itt, mint lucky-nak odaát. Azt a (amúgy tényleg... furcsa, mondjam így :wink: ) tagot is agyonkritizálják, egy időben divat volt ócsárolni, pedig csak a véleményét mondta. Ami mindig ugyanaz volt, tehát rögeszme is. Mindazonáltal akármennyi hülyeséget is hordott össze, nincs feljogosítva senki hogy visszakézből mindennek lehordja. Főleg így, "névtelenül". Szerintem ha tényleg (azaz TÉNYLEG) annyira zavar benneteket az, amiket a pista ír, ne olvasátok el. De persze messze álljon az tőlem, hogy megpróbáljam megmondani, mit csináljatok nálatok otthon. Bár én úgy gondoltam, hogy ez a B-RM iklletve RM-B topikok valahogy nomanslands.
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.20. 10:25:07

tévedsz, Buitre.
picsók nem tud normálisan megnyilvánulni.

oktondi, gyerekes, provokatív, aki hol a butát, hol az okosat játssza (az utóbbi jelenti a nagyobb feladatot...).
egyszerűen képtelen felfogni egy alaptézist.
személyszerint Greckit és Varga Tamást is megsértette már verbálisan.
mindenki utálja, csak ő erről nem akar tudomást venni.

olyan, mint egy vírus, az ember DNS-ét akarja átprogramozni agresszív módon. beszélj vele, hogy húzzon el, előbb-utóbb úgyis banra megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.07.20. 11:11:03-kor.
Buitre
Jugador d'estrella

2007.07.20. 10:19:07

Húzzál már el a [auto_cenzúra] bazdmeg! Senki nem kíváncsi az okoskodó esztékákeretes szemüveges 13 éves fejedre, aki a legjobban a suli számtech és matek versenyére izgul fel, a [auto_cenzúra]át meg a csillagos ötös dolgoataira veri Exclamation

Általában nyugodt vérmérsékletű vagyok, de ez már túlmegy a tűréshatáromon, amit itt művelsz...
Figyeljetek már, mire való ez a topik? Szerintem a pista teljesen normális hangnemben szokta elmondani a véleményét. Hogy nem tetszik nektek, AMIT mond, az más tészta, de tudomásom szerint a fórum azért van, hogy az emberek vitázzanak.

Ez a vélemény lehet, hogy sértő (hogy a Barca kisebb csapatnak van "beállítva"), de ha nem állja meg a helyét az okoskodás, és az egész baromság, akkor magyarázzátok meg, miért (én sem osztom a véleményét amúgy ebben a kérdésben).

Tehát ha valaki odaírja, hogy
Te napról napra butább vagy
, akkor vegye a fáradtságot és írja oda, hogy miért is.

Ha pedig nem tetszenek a kritikus hangvételű írások (márpedig van elég általánosan sértő hsz errefele), talán át kelle nevezni a topikot margóblamáló-ra, vagy margósokperszónanongrátá-ra

1ébként nehogy mindenki magára vegye, van sok kivétel is.

PÍSZ
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.20. 10:10:57

Picsók.

légyszíves húzzál már el innen melegebb éghajlatra.
fogd már fel a hangyányi agyaddal, hogy senki sem kíváncsi itt rád. nem érted? egyszerűen szánalmasságba fordult át, ahogyan te próbálod védeni a
magadat, meg a csapatodat.
nem érdekel senkit az idióta hszeid, az idióta elképzeléseid és az dióta összeesküvés-elméleteid.
azzal tennéd a legjobb szolgálatot a csapatod felé, ha többé nem a magadfajta barmok jutnának eszünkbe a Madridról. ha segíteni akarsz az igazságtalanul bántott, szegény, szegény Madridon, akkor első lépésként felejtsd el ezt a honlapot.

előre is köszöni a Real madrid Club de Futbol
Saint Germain
Jugador del Barça

2007.07.20. 09:36:39

Az Atletico azért gyűlöli annyira a Realt mert a Real a sikeresebb, a "csillogóbb" de ez egy rossz szó.Mindig a kisebb aki jobban indulatoskodik...na erre jöttem rá....
Aztán egy barátom is beszélt erről...Miért utálják ezek ennyire a Realt kérdeztem? Én egyáltalán nem utálom a Barcát....a válasz: Túl sok a trófea...lehet hogy igaza volt.
Én a többi BARCA szurkoló nevében nem tudok nyilatkozni, így csak a saját véleményem írom le. Engem hidegen hagy, hogy a múltban a madrid mennyi trófeát gyűjtött. Nem hiszem, hogy a BARCELONA-nak, illetve a szurkolóinak bármiért is szégyenkeznie, irigykednie kéne. Itt is játszottak régen világklasszis játékosok. A legnagyobb probléma az, hogy ha mi nyerünk vmit, akkor egyből jön a jól bejáratott madridista szöveg, na igen,de ez mit sem ér, mert nincs 9 Bek/Bl győzelmetek. Ti próbáltok kisebbet csinálni belőlünk azzal, hogy lenézitek a teljesítményünket, az elért eredményeinket. Holott szerintem a BARCA semmivel sem rosszabb csapat, mint a real. A múltban sem volt az, esetleg csak nem volt szerencsénk (itt a Bek/Bl múltra gondolok).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.20. 09:34:02

Picsókpista írta:
Nekem csak az bssza a csőrömet, hogy hogy a vérben van az, hogyha ott megy a mocskolódás, az egy ritka kivételes alkalom, bezzeg ha itt, akkor ez mindennapos, és "belépő az Eurobarcára".

Ébresztő!
Elmondom ha tényleg érdekel,de mondjuk ugysem hiszed el. Én 1 éve figyelem ezt a jelenséget.Minden nap....de ezt rengetegszer leirtam és nem kivánok miatta vitázni senkivel.Itt mindennapos ez a dolog.A gunyolodás a lenézés a lekezelés,a Real állandó kifigurázása,a vezetősége vicc,az igazolásaik vicc,a játékosaik vicc,az üzletpolitikájuk vicc,az egész csapat szánalom,és mint ahogy olvastuk egy éve : A Real Spanyolország szégyene.

A Real drukkerek negyedennyit ha foglalkoznak a Barcával.Ezt max le lehet tagadni,de ez igy van.Egy Barca drukker gyülöli a Realt ..egy Real drukker max nem szereti a Barcát. Azthiszem ez a korrekt jellemzés....
Van ellentét de az egyik oldal sokkal jobban indulatoskodik. Ennek oka van,és én ezt próbáltam megfejteni hogy miért lehet ez. Egy év eltelt és már sok dolgot tapasztaltam.Először amikor idelátogattam és olvastam az a topicot ahol a MIÉRT A BARCA ? vagy mi volt a neve akkor szembesültem ezzel ...itt bizony keményen veszik a Realt...és az indulataik az egekig csapnak.Miért lehet ez? Aztán egy éven át minden nap ezt olvasgattam.Érdekelt ez a téma megvallom őszintén....LAssan kezdte rájönni,de sokáig egyszerűen nem értettem.A két csapat nagymulttu -erős klub.Akkor miért nem tiszteli a Barcás a Realt? Politika? Mult? Franco?...dehogy...ezek rég letünt dolgok....

Aztán olvastam egy interjut Fernando Torrestől...felnyitotta a szememet.
"Fuenlabradában születtem mondta.Ez Madrid szegénynegyede.Ha itt születsz Atleticos leszel,beléd verik hogy gyülöld a Realt.Ha nem gyűlölöd eléggé akkor nem is vagy igazi fuenlabradai".
Az Atletico azért gyűlöli annyira a Realt mert a Real a sikeresebb, a "csillogóbb" de ez egy rossz szó.Mindig a kisebb aki jobban indulatoskodik...na erre jöttem rá....
Aztán egy barátom is beszélt erről...Miért utálják ezek ennyire a Realt kérdeztem? Én egyáltalán nem utálom a Barcát....a válasz: Túl sok a trófea...lehet hogy igaza volt.Ha nem nyertünk volna csak 3 ad ennyit.Akkor senki sem foglalkozna velünk.Nyugodtam lehetne készülni,nem lenne ekkora elvárás aki ideigazol és azonnal a sajtó megtalálja,ha veszt a csapat ezen élcelődik a sok nép....
Nagyon sokan lenézik a csapatot.Ez a 3 év amikor nem nyertünk semmit arra volt jó hogy mindenkinek kinyiljon a szája mégjobban.Mostmár nem hogy jó csapatnak sem , hanem vesztesnak titulálnak minket páran.

Ilyenkor eszembe jut Apám szava: Soha ne kritizáld azt aki többet ért el mint te.....
Ne legyél már nevetséges...Te is tudod, hogy mekkora a rivalizálás a két klub között, úgyhogy annyi simán belefér, hogy néha viccet csinálunk belőlük vagy kifigurázzuk. Ti is csináltok ilyet, felesleges itt szentnek beállítani magatokat...Te meg elmeséled itt a Hamupipőkét, ahol mindenki ezt a szegény Madridot bántja. Hagyjuk már...A Real is megéri a pénzét, úgyhogy erről ennyit.
Az agyatlan kis hülyéket egyik oldalon sem védem persze, de azt azért hozzáteszem, hogy én úgy vettem észre, itt olyan nem nagyon van, aki anyázik vagy [auto_cenzúra], miközben nálatok ez inkább jellemző. Ha tévedek, akkor idézz az Eurobarcáról, de ne azzal gyere, hogy a Madridista mekkora egy templom, ahol mindenki békében van.
Ha meg szúrja a szemed ez az "orbitális utálat", akkor ne gyere át. A Real drukkerek negyedannyit foglalkoznak a Barcával, mondod Te, miközben napjában többször jársz át...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.20. 09:27:36

Egy Barca drukker gyülöli a Realt ..egy Real drukker max nem szereti a Barcát.
És ügye mi vagyunk az elfogultak, nem de? :lol:
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.07.20. 09:24:39

Ha nem gyülölnék akkor nem lenne csomó antibarca oldal!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.20. 09:02:12

A realt rajtatok kivül mindenki utálja :wink:
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.07.20. 08:54:15

Húzzál már el a [auto_cenzúra] bazdmeg! Senki nem kíváncsi az okoskodó esztékákeretes szemüveges 13 éves fejedre, aki a legjobban a suli számtech és matek versenyére izgul fel, a [auto_cenzúra] meg a csillagos ötös dolgoataira veri :!:

Általában nyugodt vérmérsékletű vagyok, de ez már túlmegy a tűréshatáromon, amit itt művelsz...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.20. 08:29:23

Nekem csak az bssza a csőrömet, hogy hogy a vérben van az, hogyha ott megy a mocskolódás, az egy ritka kivételes alkalom, bezzeg ha itt, akkor ez mindennapos, és "belépő az Eurobarcára".

Ébresztő!
Elmondom ha tényleg érdekel,de mondjuk ugysem hiszed el. Én 1 éve figyelem ezt a jelenséget.Minden nap....de ezt rengetegszer leirtam és nem kivánok miatta vitázni senkivel.Itt mindennapos ez a dolog.A gunyolodás a lenézés a lekezelés,a Real állandó kifigurázása,a vezetősége vicc,az igazolásaik vicc,a játékosaik vicc,az üzletpolitikájuk vicc,az egész csapat szánalom,és mint ahogy olvastuk egy éve : A Real Spanyolország szégyene.

A Real drukkerek negyedennyit ha foglalkoznak a Barcával.Ezt max le lehet tagadni,de ez igy van.Egy Barca drukker gyülöli a Realt ..egy Real drukker max nem szereti a Barcát. Azthiszem ez a korrekt jellemzés....
Van ellentét de az egyik oldal sokkal jobban indulatoskodik. Ennek oka van,és én ezt próbáltam megfejteni hogy miért lehet ez. Egy év eltelt és már sok dolgot tapasztaltam.Először amikor idelátogattam és olvastam az a topicot ahol a MIÉRT A BARCA ? vagy mi volt a neve akkor szembesültem ezzel ...itt bizony keményen veszik a Realt...és az indulataik az egekig csapnak.Miért lehet ez? Aztán egy éven át minden nap ezt olvasgattam.Érdekelt ez a téma megvallom őszintén....LAssan kezdte rájönni,de sokáig egyszerűen nem értettem.A két csapat nagymulttu -erős klub.Akkor miért nem tiszteli a Barcás a Realt? Politika? Mult? Franco?...dehogy...ezek rég letünt dolgok....

Aztán olvastam egy interjut Fernando Torrestől...felnyitotta a szememet.
"Fuenlabradában születtem mondta.Ez Madrid szegénynegyede.Ha itt születsz Atleticos leszel,beléd verik hogy gyülöld a Realt.Ha nem gyűlölöd eléggé akkor nem is vagy igazi fuenlabradai".
Aztán egy barátom is beszélt erről...Miért utálják ezek ennyire a Realt kérdeztem? Én egyáltalán nem utálom a Barcát....a válasz: Túl sok a trófea...lehet hogy igaza volt.Ha nem nyertünk volna csak 3 ad ennyit.Akkor senki sem foglalkozna velünk.Nyugodtam lehetne készülni,nem lenne ekkora elvárás aki ideigazol és azonnal a sajtó megtalálja,ha veszt a csapat ezen élcelődik a sok nép....
Nagyon sokan lenézik a csapatot.Ez a 3 év amikor nem nyertünk semmit arra volt jó hogy mindenkinek kinyiljon a szája mégjobban.Mostmár nem hogy jó csapatnak sem , hanem vesztesnak titulálnak minket páran.

Ilyenkor eszembe jut Apám szava: Soha ne kritizáld azt aki többet ért el mint te.....
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.19. 23:06:32

Ébresztő! :idea:
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.19. 23:03:03

Ne várj sokat tőlük...már megszokhattad volna! Nembaj szrozzák csak,majd kiderül köv szezonban,h simán kiröhögjük e őket,vagy vihorászva...
Ha járnál oda...és nemcsak ha itt nincs áram akkor :D :D tudhatnád,ez nem szokás.Lehetnek ilyen kósza elvetemült pancserek akik igy jellemzik az ellenfél játékosát de a többség tiszteleli a multját és a tudását.

Ennek ellenére mi leszünk jobbak erre fogadhatunk ha oké részetekről?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.19. 22:54:43

Rivaldo11 írta:A madridistán páran veszik a bátorságot, és lesz*rozzák Henryt. :lol: :lol: :lol:
Nem mintha sokat adnék a 13 év körüli gyerekek véleményére, de ez azért a röhejnél is durvább kategória. :lol:
Ha hozzájuk igazolt volna, akkor persze most ő lenne a császár.
Szánalmasak. :lol:
Ne várj sokat tőlük...már megszokhattad volna! Nembaj szrozzák csak,majd kiderül köv szezonban,h simán kiröhögjük e őket,vagy vihorászva...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.19. 21:35:30

Real Madrid C.F. írta:remélem hogy legalább a BL-t megnyerjük, de a bajnokságra is sok esáélyünk van! :wink:
Nincs sok igényed... :D BL.... cö... :)

Viccet félretéve nem hiszem, hogy most új edző, félig meddig új csapat és taktika, és már egyből BL trófea. Sztem bőven vannak, akik esélyesebbek a BL-re, mint a Real.
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.07.19. 21:29:32

Attol hogy van egypár "okos" a madrdistán, attol még Henry igenis jo igazolás volt, főleg mivel ment Saviola...amugy nekem az eggyik kedvenc játékosom Henry, sokat erősödtetek vele, ugyanugy mint a 3 másik igazolással!
Csak kérdés ugye hogy Eto hogy fogja kibirni a padozást, vagy Henry fog ülni a padon? Mert Ronaldinho Messinek nállatok ha egészségesek a pályán lesznek! De majd meglátjuk! Azse biztos még hogy Ronaldinho és Eto közül mind a kettő marad, mert állitolag a Milan nagyon megszerezné szerezni Ronaldinhot, de nemhiszem h sikerül nekik...
Amugy aki most leszarozza Gago-t, vagy Higuaínt(volt rá péda nem is egyszer), az kalkulálja bele azt is h ők mér egy teljes szezont lenyomtak mielőtt ide jöttek, és sztem Gago kezdő lesz, mert ő lesz az irányito játékos...
Higuaín pedig ha a helyzet kihasználásán tudna javitani, akkor lesz igazán nagy hasznunkra.
Majd kiderül jövőre, remélem hogy legalább a BL-t megnyerjük, de a bajnokságra is sok esélyünk van! :wink:
HALA MADRID!!
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.19. 21:22:27

Felesleges kommentelni is. Két brazil fan (?) támadja Henry-t. Oké. Nincs sehol. Vagy ránkcáfol vagy nem. Mondjuk az nekem is vicces, hogy rosszul jártunk vele, mert sérülékeny, a spanyol liga nem fog feküdni neki... erre másik topicban Robben a király :) (remélem érzitek...). Ha utalják, lenézik, szívük joga. Csak utánna nem kell egyeseknek hőbörögni, ha itt is olyan hangnemben írnak néhány Madrid playáról.
Lezárt