Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, semmi sem biztos. De hogyha Miki nem Oleguert írja oda a példának, hanem mondjuk Thuramot, akkor biztos, hogy nem kötsz bele. Engem ez zavar.varga tamás írta: A '60-as években Rákosi Gyula a kapu torkából fölé rúgta a labdát - mikor üres volt a kapu. Igaz, a szovjetek ellen játszottunk. De így igaz, megtörtént. És a múltkor a YouTube-on is volt egy jelenet, mikor a csatár kb. 1 méterről az üres kapu helyett a felső lécre rúgta a labdát. A Humor topicban visszakeresheted, megtalálod.
A '60-as években Rákosi Gyula a kapu torkából fölé rúgta a labdát - mikor üres volt a kapu. Igaz, a szovjetek ellen játszottunk. De így igaz, megtörtént. És a múltkor a YouTube-on is volt egy jelenet, mikor a csatár kb. 1 méterről az üres kapu helyett a felső lécre rúgta a labdát. A Humor topicban visszakeresheted, megtalálod.Zozzy 5 írta:Inkább te ne fárassz...Rendben, hogy utálod mint a [auto_cenzúra], és egy büdös kis nacionalistának tartod, de azért hülyeségeket ne írjunk már. Üres volt a kapu, a labda pedig a gólvonaltól 2 méterre pattogott.varga tamás írta: Zozzy, ne idegesíts már kérlek! Miki nem a 11-re gondolt, hanem a kipattanóra.
Inkább te ne fárassz...Rendben, hogy utálod mint a [auto_cenzúra], és egy büdös kis nacionalistának tartod, de azért hülyeségeket ne írjunk már. Üres volt a kapu, a labda pedig a gólvonaltól 2 méterre pattogott.varga tamás írta: Zozzy, ne idegesíts már kérlek! Miki nem a 11-re gondolt, hanem a kipattanóra.
Zozzy, ne idegesíts már kérlek! Miki nem a 11-re gondolt, hanem a kipattanóra.Zozzy 5 írta:Henry se rúgta be...varga tamás írta: Ki lincselte meg Mikit? Én ilyet nem írtam, nem is gondoltam. Csupán nem hinném, hogy a két játékost egy lapon lehetne említeni. Nem biztos, hogy oli berúgta volna.
Henry se rúgta be...varga tamás írta: Ki lincselte meg Mikit? Én ilyet nem írtam, nem is gondoltam. Csupán nem hinném, hogy a két játékost egy lapon lehetne említeni. Nem biztos, hogy oli berúgta volna.
Ki lincselte meg Mikit? Én ilyet nem írtam, nem is gondoltam. Csupán nem hinném, hogy a két játékost egy lapon lehetne említeni. Nem biztos, hogy oli berúgta volna.Zozzy 5 írta:Szerintem sem vészes, néha showmankedik egy kicsit a góljánál, meg a tekintetéből adódóan párszor flagmán állt a bírói döntésekhez Angliában, de ennyi. De Mikit sem kell meglincselni Tamás, neki az szúrta a szemét, hogy Nicandro abszolút mértékben szerénynek titulálta, ami minden helyzetben és tekintetben nem mondható igaznak.
Zozzy 5 írta:Szerintem sem vészes, néha showmankedik egy kicsit a góljánál, meg a tekintetéből adódóan párszor flagmán állt a bírói döntésekhez Angliában, de ennyi. De Mikit sem kell meglincselni Tamás, neki az szúrta a szemét, hogy Nicandro abszolút mértékben szerénynek titulálta, ami minden helyzetben és tekintetben nem mondható igaznak.
Szerk: Tamás, Oleguert meg ne hordjuk már le minden lehetséges helyzetben a sárga föld alá azért, mert nem Barca szint.
nicandro írta:Rettentő szimpatikus ember!!!!
Nem vág fel nem nagyképű(mint eto'o)
A naplója külön tetszik nagyon érdekes hogy így átcsöppen egy tök más kulturába és ahogy alkalmazkodik ahoz.
Sok szerencsét itt Barcelonába és grat a gólhoz
Hááát...azért ezzel vitatkoznék. Perxe Etoot nem überelheti senkinicandro írta:Rettentő szimpatikus ember!!!!
Nem vág fel nem nagyképű(mint eto'o)
Ebben van igazság, sokszor tényleg elég nagyképű fejet tud vágni az ellenfélnek. De szerintem ugyanezt nem fogja Spanyolba is csinálni, itt még nem harcolt ki magának akkora tiszteletet.lionelmessi19 írta:Igen. Lenéző.
Nem egy mérkőzésen láttam, amikor reklamáltak ellene ,vagy valamit mondtak neki az ellenfelek, hogy milyen undorral néz rájuk.
Ez nagyon megragadt. Többekközött volt ilyen a BL döntő alatt is...
Ez teljesen így van! (ritka alkalom,h egyetértünklionelmessi19 írta:Igen. Lenéző.
Nem egy mérkőzésen láttam, amikor reklamáltak ellene ,vagy valamit mondtak neki az ellenfelek, hogy milyen undorral néz rájuk.
Ez nagyon megragadt. Többekközött volt ilyen a BL döntő alatt is...
Kiváncsi leszek, mennyivel tudnak többet, mint mi. Ha a Barca Tv-től van az anyag, akk elképzelhető h leszenk benne érdekes dolgok.Capon írta:OFF, bár nem is annyira.
Ma a sport kulubon 18:30-kor Barca TV benne: Henry leigazolásának elözményei stb. legalábbis ezt igérik.