Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
éN fogok nyerni 179-elozsimiki írta:Egyáltalán nem számít mekkora...a súlypontemelkedése számítvagy mi a [auto_cenzúra]...
![]()
Amúgy kiderítem,h mekkora volt amikor megszületett,és étkezési szokásait figyelembe véve kiszámítom a jelenlegi magasságát...csak egy pill![]()
![]()
![]()
![]()
Transfermarkton 176-ot ír...Azóta nem hiszem h sokat nőtt.Atesz írta:Milito adatai fcbarcelona.com-on.PERSONAL DETAILS
Name: Gabriel Alejandro Milito
Position: defense
Place of birth: Bernal (Buenos Aires, Argentina)
Date: 7-9-1980
Height: 179 cm
Weight: 78 kg
Most akkor 179 cm???
Milito adatai fcbarcelona.com-on.PERSONAL DETAILS
Name: Gabriel Alejandro Milito
Position: defense
Place of birth: Bernal (Buenos Aires, Argentina)
Date: 7-9-1980
Height: 179 cm
Weight: 78 kg
Én nem kedvelem annyira de ha azt nyújtja amit kell akkor nincs ellene kifogásom!Saviola írta:Remélem Milito azt nyújtja,amiért vettük.Szimpatikusnak tűnik,bár a Zarában nem szerettem.Sok sikert neki!
Nem egy meccs alapján kell megítélni egy játékost, és egyébként sem Chivu kapta a gólokat, hanem a Roma. És ha van igazi ludas azon a meccsen, akkor az Doni! Ettől függetlenül nekem sem hiányzik a pénzéhes román.mypeter írta:Chivuban megrendült a bizalmam, miután az MU-tól szinte egyedül kapott 7 gólt!!!! Milito jó lesz nagyon!
Majd kap valami megkülönböztetőt mert télleg elég hülyén áll neki!Slither írta:A mezszámok engem sem igazán érdekelnek, csak a 21-es legyen jó embernél.![]()
![]()
Amúgy sztem hülyén néz ki Gabi az új mezben.
Itt egy hosszabb interjúja a Barca TV-vel.
Láttam, de sztem nincs baj azzal a mezzel, csak Forlánnak nem áll jól, vagy ahogy te fogalmaztad: "olyan, mint egy rossz bzi."ozsimiki írta:Nézz át a mezek topicba,és kukkantsdd meg Forlánt az A.M. mezbenSlither írta: Amúgy sztem hülyén néz ki Gabi az új mezben.![]()
![]()
![]()
azokután arra írj jelzőt
![]()
Nézz át a mezek topicba,és kukkantsdd meg Forlánt az A.M. mezbenSlither írta: Amúgy sztem hülyén néz ki Gabi az új mezben.