Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te,ezt véletlenül nem másik topicba akartad írni????Mr. Master írta:És ha pszihikai szepontból akkora ürülék, mint amennyi jópárszor volt az elmúlt szezonban, akkor nélküle 10 emberrel is többet érnénk a pályán...
És ha pszihikai szepontból akkora ürülék, mint amennyi jópárszor volt az elmúlt szezonban, akkor nélküle 10 emberrel is többet érnénk a pályán...balazsfoci írta:ő a pályán olyan mint az égen a felhő! nincs nélküle meg az a hangulat ami természetes! ő a hangulatfelelős! és a társak ezt tudják is és márcsak pszihikai szempontból is ott kell legyen a pályánmypeter írta:Még az idei formájával is szükség van rá!!!!! Ez nem kérdés. Ha nem megy neki, akkor is olyan passzai vannak, amit más nem tud. Lásd Real ellen, illetve az utsó 3-4 fordulóban. Ha formában van, az a hab a tortán.
ő a pályán olyan mint az égen a felhő! nincs nélküle meg az a hangulat ami természetes! ő a hangulatfelelős! és a társak ezt tudják is és márcsak pszihikai szempontból is ott kell legyen a pályánmypeter írta:Még az idei formájával is szükség van rá!!!!! Ez nem kérdés. Ha nem megy neki, akkor is olyan passzai vannak, amit más nem tud. Lásd Real ellen, illetve az utsó 3-4 fordulóban. Ha formában van, az a hab a tortán.
Így gondoltam én is. Hozza vissza a régi formáját.Ádám02 írta:Nem kell neki semmit bizonyitani csak egyszerűenvissza kell nyernie a formáját szerintem már eleget bizonyított!kovinho írta:Ebben az idényben bizonyítania kell. Ez az év vízválasztó lesz sok szempontból.
De Ronnie nem fog elmenni!
Nem kell neki semmit bizonyitani csak egyszerűenvissza kell nyernie a formáját szerintem már eleget bizonyított!kovinho írta:Ebben az idényben bizonyítania kell. Ez az év vízválasztó lesz sok szempontból.
De Ronnie nem fog elmenni!
És akkor mi lesz? Kaka is od ment, hogy megy és maradt ahol van!Mr. Master írta:A Milan pedig okosan csinálja... Tudják, hogy nagyon nehéz megszerezni, tehát csábítgatják, évekig, ronaldinhoban pedig egyre megnő az érdelődés a dolog iránt, aztán egyszer csak leül laporta elé: "én elmegyek.."
Reméljük nem így lesz!Mr. Master írta:A Milan pedig okosan csinálja... Tudják, hogy nagyon nehéz megszerezni, tehát csábítgatják, évekig, ronaldinhoban pedig egyre megnő az érdelődés a dolog iránt, aztán egyszer csak leül laporta elé: "én elmegyek.."
Igen, ezért mondom, hogy félek, hogy nem tőlünk vonul vissza... inden évben egyre kevésbé hangoztatja, hogy minden vágya barcelona, mintha lanyhulna a lelkesedés, ahogy telik az idő...ferkoka írta:etootol olvastam h nyilatkozta h marad, r10től csak azt h a barca játékosa moat és a klubb kezében van, és h szívesen marad...Scorpio írta:Ennek ellenére azt mondom, hogy marad! R10 nem győzi nyilatkozni, hogy marad! Talán tudja mit akar! Max bnő Barcelonába költözik!
etootol olvastam h nyilatkozta h marad, r10től csak azt h a barca játékosa moat és a klubb kezében van, és h szívesen marad...Scorpio írta:Ennek ellenére azt mondom, hogy marad! R10 nem győzi nyilatkozni, hogy marad! Talán tudja mit akar! Max bnő Barcelonába költözik!