Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem is 125 millió euró a kivásárlási ára.........
Akkor most megvédeném Mastertvarga tamás írta:Zozz: mit nem értesz ezen? Master bizonyításról beszélt végig. Nem az elmúlt szezon enyhén harmatosabb teljesítményéről. A dolgokat a helyén kell tudni kezelni, a tényeket el kell fogadni, és a sületlenséget nem kell hajtogatni.Zozzy 5 írta:Hehh
"Már bizonyított" - mondtam én.
bizonyitani bizonyitott. épp itt a probléma, hogyha nem láttuk volna, hogy mikre képes abban a 3 évben...
ha ez nem a bizonyítás elismerése, akkor semmi...csak azt szeretném, hogy visszatérjen ahhoz a bizonyos régi önmagához, aikor még csak hasonló sem vol thozzá a Földön látványosságban és eredményességben
Zozz: mit nem értesz ezen? Master bizonyításról beszélt végig. Nem az elmúlt szezon enyhén harmatosabb teljesítményéről. A dolgokat a helyén kell tudni kezelni, a tényeket el kell fogadni, és a sületlenséget nem kell hajtogatni.Zozzy 5 írta:Hehh
HehhÁdám02 írta:Ok érjeük mi is csak ezt nem bizonyításnak hivják és Master folyamatosan ezt mondta,ezért van ill. volt a vita!Zozzy 5 írta:Tamás, mi sem vitatjuk, hogy már bizonyítottElismerjük a képességeit, nem erről van szó, csupán azt szerintünk már nem engedheti meg magának, hogy a következő szezonban is így álljon a dolgokhoz, mint azt idén tette. Éééééééééés ennyiiiiiiiiiiiiii
Ok érjeük mi is csak ezt nem bizonyításnak hivják és Master folyamatosan ezt mondta,ezért van ill. volt a vita!Zozzy 5 írta:Tamás, mi sem vitatjuk, hogy már bizonyítottElismerjük a képességeit, nem erről van szó, csupán azt szerintünk már nem engedheti meg magának, hogy a következő szezonban is így álljon a dolgokhoz, mint azt idén tette. Éééééééééés ennyiiiiiiiiiiiiii
Oké, vita felfüggesztve -részemről. Nem fogok gy olyan embernek magyarázni, aki hatodszorra sem képes felfogni, amit írtam.varga tamás írta:Ne haragudj, de nálad értetlenebb emberrel még nem nagyon találkoztam. Mit kellene bizonyítania? Hogy tud focizni? Tud gólt lőni? tud szépen játszani? Tud küzdeni? Mit?Mr. Master írta:Továbbra sem... "Már bizonyított" - mondtam én.
Te meg meg akarsz győzni, hogy ne akarjam, hogy ronaldinho bizonyítson....
Bizonyítania annak kell, aki még nem kapott lehetőséget. Bizonyítania Krkicsnek, dos Santos-nak kell. Mert mégh fiatalok, még nem tettek lée semmit a nagycsapat asztalára. De, Ronnie-nak nem bizonyítania kell, hanem az idei enyhébb teljesítményén picit javítania. A javulást a látvány terén értem kizárólag, az eredményesség a helyén volt.
Ne haragudj, de nálad értetlenebb emberrel még nem nagyon találkoztam. Mit kellene bizonyítania? Hogy tud focizni? Tud gólt lőni? tud szépen játszani? Tud küzdeni? Mit?Mr. Master írta:Továbbra sem... "Már bizonyított" - mondtam én.
Te meg meg akarsz győzni, hogy ne akarjam, hogy ronaldinho bizonyítson....
Szerintem már akkor eldölt amikor az eszébe jutott!szergoka írta:most olvastam ac milan.hun, h berlu a ma tartott sajtótájékoztatón elismerte, h kudarcot vallottak ronnie leigazolása ügyében! remélem ezzel végleg eldölt
Továbbra sem értjük egymást. Itt van példának a magyar férfi pólóválogatott. Nyert 2 olimpiát, világbajnokságot, 2 EB-t, meg számtalan címet. Végigverte a világot. 2004 óta ezüstérmek sikerülnek, ennek megvannak az okai, de ettől még: ugyanaz a csodálatra méltó, szimpatikus csapat, amelyik előtte volt. És én biztos vagyok benne, hogy Pekingben az ezüst arannyá fog változni.Mr. Master írta:bizonyitani bizonyitott. épp itt a probléma, hogyha nem láttuk volna, hogy mikre képes abban a három évben, akkor a tavalyi teljesitménye miatt egy szot sem szotlunk volna. mert sok fontos golt rugott.
Szerintem én elismertem, hogy ő már bizonyított:varga tamás írta:Emberek!
Itt néhányan keverik a szezont a fazonnal. Zozz, Mr. Master - gondolkodjatok már, legyetek szívesek! Mit kell bizonyítania R10-nek?
Zozz írta:Én úgy állok ehhez hozzá, hogy még 1 esélyt mindenképpen megérdemel, márcsak azért is, mert letett ő már itt néhány dolgot az asztalra, másrészről a góljait csak meglőtte...
Perrero írta:noname írta:Majdnem megsajnáltam.Ronal.10 írta:csoro srác meg megépitetti barcaban nagynehezen ezt a ...
és már el akarna menni??
http://www.metacafe.com/watch/623288/ronaldinho_house/
igaz tudna épitetni ebböl 30 at is...Azért nem kevés jöhet be neki a reklámokból.
![]()
Talán azért, mert a többiek nagyívben [auto_cenzúra] le az egészet, és egyedül ő akart itt valamit. Tisztelet annak a pár kivételnek.mypeter írta:Off egy kicsit: Tényleg Puyol iszonyú idegesen játszott egész tavasszal