Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon cuki cím!noname írta:a cím utál aszittem meghalok a röhögéstől
Pedig még lehetne benne bőven pár év....sajnos dúrvább az esete mint RaúlnakLG írta:Sztem is inkább haggya abba. Nagy játékos volt, de már teljesen kiégett. Jobb ha befejezi most.
Szerintem már nem kellene fociznia! Ez a csapat nem neki való!putamadrid írta:Kluivert a Sheffield Wednesdaytől kapott egy próbajáték ajánlatot. Nem hiszem el h ez lett vele, csak ilyen csöves csapatoknak kell. Mind1 ha odamegy legyen azér gólkirály
Azt kéne, csak nem tudjuk! Egyébként is lesznek itt tehetségek! Csak ne vigyék el őket!Lilfish írta:Ez sem az angol focin nevelkedettmost gyorsan igazoljuk le, ahogy az angolok szokták a fiataljainkkal
Elment Henry és Ljunberg, akik szinte alig játszottak a tavalyi szezonban és majdnem 3. lett a csapat. Volt egy pár ismeretlen igazolás, akik beválnak vagy nem + 1 év tapasztalatot szereztek még a fiatalok. Sztem min. lesz még 3 igazolás, csak ne ilyen 16 évesek legyenekLG írta:Most sokan mondják, h esélytelen az Arsenal, csak nehogy meglepit okozzon...
Igaz! De szerintem nem erre gondolt!noname írta:Max ha kiesik.
Most sokan mondják, h esélytelen az Arsenal, csak nehogy meglepit okozzon...ozsimiki írta:Ez most milyen akar lenni? vörös,fekete,vagy vörös sötét kék![]()
vagy piros,sötétkék,vagy mi a lófallosz?
Mind1,h miben nem nyernek semmit végülis...![]()
![]()