Championship/Football Manager
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Most kezdem el a CM-ben egy új játékot és a nagyon acélos Hull City-vel vagyok (angol negyedosztály). Egyébként ha valaki még nem hallott ezekről a játékosokról, akkor próbálja meg megszerezni a játékosokat:
Ayaya
Lasha Chelidze
Giorgi Sulaberadze
Abay Getahun Yordanos
Freddy Adu
Jonathan Tuffey
Robert Poulter
Kim Kallstrom
Andreas Isaksson
Gabriel Milito
Remélem tudtam segíteni.
Ayaya
Lasha Chelidze
Giorgi Sulaberadze
Abay Getahun Yordanos
Freddy Adu
Jonathan Tuffey
Robert Poulter
Kim Kallstrom
Andreas Isaksson
Gabriel Milito
Remélem tudtam segíteni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ha jól tudom még nics hozzá,de nézd meg a http://www.fifahungary.hu -n.lehet találsz.nézd meg a fórumot is.Lehet van valami,vagy kapsz majd vmi. közelebbi infót.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Lenne egy kérdésem:
Nálam a B és C csapat egyáltalán nem játszik meccseket , külön nevezni kell valahogy, vagy ki lehet adni valamelyik edzőmnek a csapat menedzselését, fejlődnek egyáltalán így a tarcsiban játszók?
Nálam a B és C csapat egyáltalán nem játszik meccseket , külön nevezni kell valahogy, vagy ki lehet adni valamelyik edzőmnek a csapat menedzselését, fejlődnek egyáltalán így a tarcsiban játszók?
- Melkor
- Entrenador del Barça
Szerintem állat az új TM5, ugyan úgy szétizgulom magam a meccseken, mintha valóság lenne....
Tegnap ütöttem ki a reált a BL nyolcaddöntőjében - mit ne mondjak nem kis élmény volt, de megvertem a cselszkit is idegenben 3-1-re......remélem a valóságban is valami hasonló lesz!!!
Tegnap ütöttem ki a reált a BL nyolcaddöntőjében - mit ne mondjak nem kis élmény volt, de megvertem a cselszkit is idegenben 3-1-re......remélem a valóságban is valami hasonló lesz!!!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.freeweb.hu/huncmCooltiszo írta:Vki nem tudna benyomni 1 linket arról hogy honnan szedhetnék le magyarosítást? Köszi. (FM2005höz)
oder
http://www.fmhun.uw.hu
De még nincs kész teljesen, bár azért így is használható.
Nemtom...nekem a CM4 naon tetszett, de az utánnajovok=0.Enrique írta:Nem tőlem kérdezted, de itt 1 link:Tripy írta:hi silvanus
A championship manager 5 van már?
http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... &x_id=1048
Remélem jó lex, ott van 1 klikkre a hivatalos honlap is.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem tőlem kérdezted, de itt 1 link:Tripy írta:hi silvanus
http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... &x_id=1048
Remélem jó lex, ott van 1 klikkre a hivatalos honlap is.

hi silvanus
hiSilvanus írta:Én tudom! Te is tudod! ...???Enrique írta:Be lehet rakni csak linkként is...![]()
emlészel rám?!
mindegy.
nagyon keresem a championship manager 5 játékot... de nincs sehol..
azt is hallottam hogy nem is lesz!!!
de mit tudsz erről???
help!!
bye
- Lujo
- Capitá del Barça
OK! Részemről lezártam, megígérem legközelebb csak linkelni fogom, de ha megkérhetlek többet ne beszélj így első szám egyes személyben rólam, mert tényleg nem szeretem az ilyen dolgokat. A szócsatákat meg aztán pláne nem. A dolog a részemről lezárva.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
- Director del Fútbol
Lujo - eredményeid elismerésre méltóak, KOMOLYAN! Bár én tartanék már ott az FM2005-ben! De ezt szerintem le is írhattad volna röviden, vagy be is mutathattad volna egy-két képben.... ennyi! Már is túl beszéljük, zárjuk le!!!
Hajrááááá, csak így tovább!!!!!!!!! FORCÁ BARCA!!!!!
Hajrááááá, csak így tovább!!!!!!!!! FORCÁ BARCA!!!!!
"Més Cuen un Club"
- Lujo
- Capitá del Barça
A taktikát természetesen mindíg én magam állítom össze, akár csak az edzést is. De azt hiszem, eddig ez a szezon sikerült a legjobban, pedig már 2 éve játszom.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jó persze, csak azt gondoltam h 1-2 képet akarsz berakni, mert én is csak annyit raktam be eddig..
Na de mostmár mindenki mindent tud, szal nem lesz vita sem.
1ébként grat a szezonért, nem semmi!
És a taktikát azt te találtad ki? Oder? Vagy van vmi jó honlap ahol vannak tacticsok?

Na de mostmár mindenki mindent tud, szal nem lesz vita sem.

1ébként grat a szezonért, nem semmi!

És a taktikát azt te találtad ki? Oder? Vagy van vmi jó honlap ahol vannak tacticsok?
- Lujo
- Capitá del Barça
Ha visszaemlékszel Enrique, akkor csak link is volt itt, arra mondtátok hogy nem ok. Megfogadom a tanácsod, legközelebb, ha ennyi képet akarok felrakni, akkor csak a linkeket fogom felnyomni, mivel most már azt is tudom, hogy hogy kell. A 2004/05-ös szezon végére értem, amikor a képek készültek.
Silvanus neked pedig csak azt tudom mondani, hogy ha nem szívesen nézed ezeket a képeket, akkor kérd meg Enriquét, hogy törölje ki azokat, amelyek nem tetszenek, viszont arra szépen megkérnélek, hogy ne beszélj rólam/hozzám egyes szám harmadik személyben, ezt nem szeretem. De mégegyszer mondom, a képek, ha zavarnak, nyugodtan kirörölheted, vagy kitöröltetheted, nekem teljesen mindegy, csak megmutatni akartam, hogy milyen frankó szezonom volt a Barcávan és kikkel játszottam végig az évet. Szerintem van itt egy-két srác, akit ha te is játszol, akkor érdemes lenne leigazolnod (fiatalok).
Silvanus neked pedig csak azt tudom mondani, hogy ha nem szívesen nézed ezeket a képeket, akkor kérd meg Enriquét, hogy törölje ki azokat, amelyek nem tetszenek, viszont arra szépen megkérnélek, hogy ne beszélj rólam/hozzám egyes szám harmadik személyben, ezt nem szeretem. De mégegyszer mondom, a képek, ha zavarnak, nyugodtan kirörölheted, vagy kitöröltetheted, nekem teljesen mindegy, csak megmutatni akartam, hogy milyen frankó szezonom volt a Barcávan és kikkel játszottam végig az évet. Szerintem van itt egy-két srác, akit ha te is játszol, akkor érdemes lenne leigazolnod (fiatalok).

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
... De Lujo nem tudja, de ha most ezt elolvassa már tudni fogja és mindenki örülni fog és mindenkinek jó lesz!Silvanus írta:Én tudom! Te is tudod! ...???Enrique írta:Be lehet rakni csak linkként is...![]()

-
- Director del Fútbol
Neeeeee, Enrique!!! Még a végén beilleszti őket újra, nagyobb méretben..... áááááááááá!!!!!!!!Enrique írta:Hehe, én is ezzel a taktikával játszok...![]()
![]()
Én is verek vele mindenkit!!![]()
Hol tartasz benne, mert azt nem tudtam rendesen kivenni a képekből.

"Més Cuen un Club"
- Pilfer
- Jugador d'estrella
én normál adatbázissal játszokMaen Ed-Djer írta:helloo!!!!
egyebkent ti milyen jatekosallomannyal jatszotok??huge??magyarban nem tudom mire van leforditav...
en most csak large-on mert egyenlore ezt birja el a gepem,de mar nemsokaig...![]()
[/img]

- Pilfer
- Jugador d'estrella
máskor ha sok képet akarsz betenni, csak linkként küldd el, ne képként, mert akinek lassú nete van és belép ebbe a topicba, megőrül mire betöltődik az oldalLujo írta:Redlions: Akkor szedd le, amelyiket úgy gondolod. Ha jól tudom neked van hozzá jogod. Én nem tudtad különbséget tenni köztük