Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Itt egészen más a dopping mit a többi sportágban kivétel a futás!noname írta:Azt nem tudom megérteni h nem tudják elkapni, csak a doppingolók egy részét![]()
Más sportágakban elkapják az ilyeneket, de itt nem.Akkor vagy ellenőrizzék őket szigorúbban, vagy mondjáák meg h nyugodtan lehet doppingolni.
Igazozsimiki írta:Ha doppingolt isa többiek is úgyanúgy,szal így is kumma nagy eredmény,mivel hasonló feltételek között (dopping) Ő nyert
Ha doppingolt isGame90 írta:Ő is doppingolt valszegReplay írta:Az megint más kérdés, hogy vki vha is elhitte, hogy a nagy Lance úgy tudott hegyen menni 7x is???
![]()
Akár már én is indulhatnék a Tour-on...
Ő is doppingolt valszegReplay írta:Az megint más kérdés, hogy vki vha is elhitte, hogy a nagy Lance úgy tudott hegyen menni 7x is???
Miért lett volna a tavalyi katasztrófaMihu írta:Rossi pedig szerintem jobban tenné hogy ha elmenne a Ducatihoz vagy nem tudom de ez a két év amit produkál a Yamahával...főleg a tavalyi az katasztrófa volt