ozsimiki írta:Tamás: én megmondtam,és így is lett.....viszont amikor észérvekkel alátámasztjuk az te mondandód ellenkezőjét (nem R10-re gondolok) akkor nem írsz inkább semmit,mintsem h elismernéd,h jójó tévedtem....pl most

Most, hogy újra visszatértem a honlapra, olvastam a hsz-kat, és elfogadom, h Nektek van igazatok.
És miki: sosem fordult elő, hogy elbújtam volna a vita elől. Mindig itt voltam, mindig válaszoltam, és megvédtem az igazamat. Nem félek és senkitől és semmitől. Amit gondolok, azt leírtam eddig is, és eztán is hasonlóképp fogok tenni. Nem izgat ha valakinek nem tetszik, nekem is sokminden nem tetszik, aminek hangot is szoktam adni. Olyat pedig ne írj, hogyha vkinek igaza van azt nem ismerem el sosem. Most hirtelen egy pl. jut eszembe: júniusban Andrissal komoly vitánk volt deco maradásával-elküldésével kapcsolatban, és én igazat adva Andrisnak, elfogadtam, h kapjon még egy esélyt.
Még egyszer hangsúlyoznám: senkitől és semmitől sem ijedek meg, a véleményemet leírom, és ha úgy érzem, nekem van igazam, akkor nem is fogok visszakozni. Ha meggyőznek, akkor igen.