Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tottenham igazolásoknoname írta:Azóta erősödtünk, ti pedig gyengültetek. Majd meglátod év végén h meglesz a 4. hely.
Azóta erősödtünk, ti pedig gyengültetek. Majd meglátod év végén h meglesz a 4. hely.Game90 írta:...akik kb mindig az 5-8. hely között végeznek.noname írta:Összeszokott csapat, ezenkívül jó igazolások és egy épkézláb csatár.
...akik kb mindig az 5-8. hely között végeznek.noname írta:Összeszokott csapat, ezenkívül jó igazolások és egy épkézláb csatár.
Összeszokott csapat, ezenkívül jó igazolások és egy épkézláb csatár.Game90 írta:És a Tottenham mért olyan jó?noname írta:Ha a Poolan bejönnek az igazolások, akkor beleszólhat az első 2 helybe, ha nem,akkor a Tottenhamet is nehezen verik meg![]()
És a Tottenham mért olyan jó?noname írta:Ha a Poolan bejönnek az igazolások, akkor beleszólhat az első 2 helybe, ha nem,akkor a Tottenhamet is nehezen verik meg
Húú, ezt nehéz volt értelmeznikilibarca írta:Én ezt nem azért írtam mert elment az Henry hanem a tavalyi játékuk alapján kiscsapatok ellen szenvedtek meg mert többi csapat nagyon jól erősített szerintem Liverpool akár bajnok is lehet.
Én ezt nem azért írtam mert elment az Henry hanem a tavalyi játékuk alapján kiscsapatok ellen szenvedtek meg mert többi csapat nagyon jól erősített szerintem Liverpool akár bajnok is lehet.Game90 írta:Nem tudom, hogy mért írja le mindenki az Ágyúsokat...kilibarca írta:5-6-7 Bolton Arsenal Man City
Nem tudom, hogy mért írja le mindenki az Ágyúsokat...kilibarca írta:5-6-7 Bolton Arsenal Man City
Nem azt mondtam hogy 3. lesz csak hogy ott lesz egyébként,Arsenalt és a Tottenham-otgrecki írta:Szerintem te meg kicsit el vagy tévedve... És mégis melyik csapato(ka)t fogja maga mögé utasítani?Ádám02 írta:Jó lett nagyon a Mc szerintem a dobogó 3. helyéért ott lesz a harcban!
Manchester
Chelsea
Liverpool
Tottenham
Arsenal
Ádám02 írta:Jó lett nagyon a Mc szerintem a dobogó 3. helyéért ott lesz a harcban!
Szerintem te meg kicsit el vagy tévedve... És mégis melyik csapato(ka)t fogja maga mögé utasítani?Ádám02 írta:Jó lett nagyon a Mc szerintem a dobogó 3. helyéért ott lesz a harcban!
Kevés lehetőséget kapott volna, pl L Garcia vagy Maxi R mellettLilfish írta:Martin Petrov Atletico MardidManchester City 6 mill Fontért, ha még nem volt
Mostmár sehova, de Toure előtt nálam többek között ő is ejelölt volt...Ádám02 írta:És hova gondoltad?Zozzy 5 írta:Az ott az uccsó képen Alou Diarra?Ha a Bordóba ment, mi is megszerezhettük volna...