Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell rögtön leírni és kiröhögni őket...Ferguson azt mondta, hogy Henry nélkül jobbak lesznek, és szerintem van is rá esély. Márcsak azért is, mert a Sir se most jött le a falvédőről, másrészt így elképzelhető, hogy egységesebbek lesznek. Amúgy meg ez csak egy felkészülési meccs...Gondolom ha mi neadjisten kikapunk holnap, attól még nem fog mindneki bexarni...Scorpio írta: Szép! Nagyon szép!
Szép! Nagyon szép!Ádám02 írta:Jól kezd az Arsenalel fuero írta:Red Bull Salzburg-szArsenal 1-0Hát ezzel a fiatal csapattal még egy kis idő mire bajnokesélyesek lesznek!
Huntalaar - RvP csatársor jól nézne kinoname írta:Huntelaarral nagyon jól járnátok, de Palacio csak feleslegesen kidobott pénz, amiből amúgy is kevés van.
Huntelaarral nagyon jól járnátok, de Palacio csak feleslegesen kidobott pénz, amiből amúgy is kevés van.Game90 írta:Akik idáig vannak és csatárok: KanuBayor, RvP, Eduardo, Walcott (bár ő inkább kp) és a fiatal Bendtner. Na hozzájuk kéne még 1, de inkább 2 csatár, pl. Huntelaarnoname írta:Ha megszerzik Palaciot,akkor az Arsenalnak lesz 3 cserecsatára, de egyik se jó a kezdőbe.Hajrá
Akik idáig vannak és csatárok: KanuBayor, RvP, Eduardo, Walcott (bár ő inkább kp) és a fiatal Bendtner. Na hozzájuk kéne még 1, de inkább 2 csatár, pl. Huntelaarnoname írta:Ha megszerzik Palaciot,akkor az Arsenalnak lesz 3 cserecsatára, de egyik se jó a kezdőbe.Hajrá
Igaz, de a mostaniéknál azért jobb lenne. Perxe sokkal jobb csatárok is vannak nála...Game90 írta:Nem. De nem is ő kéne ideLG írta:Télleg Palacio már az Arsenálé
Nem. De nem is ő kéne ideLG írta:Télleg Palacio már az Arsenálé
Sztem még kéne egy igazi klasszis csatárGame90 írta:Ezt lehet tudni sajnos...Ádám02 írta:Hát elég jó kis csapat marad még igy is de nem bajnok esélye!
Van még 1 hónap az átigazolási szezonból, 2-3 játékos még érkezik (sztem 1 bal kp, 1 csatár, a 3. passz...).
El fuero![]()
Te se reménykedj, hogy megelőzitek az Arsenalt![]()
Ezt lehet tudni sajnos...Ádám02 írta:Hát elég jó kis csapat marad még igy is de nem bajnok esélye!
Na ja és máris beszólt Beniteznek, hogy fiúk mosmá tik is költöttetek mint Petőfi, mosmá nem lehet alibizni, teljesíteni is kellnoname írta:a cím utál aszittem meghalok a röhögéstől