Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De 20-ért nem fogják megvenni ha tényleg annyit kérnek értegajeraro írta:Atesz ez fájt!!!![]()
![]()
![]()
Mondta Frank neki ne izguljon itt fog lenni idővel!Szerintem Ö ezt elfogadta és 1 évet ott is marad még és utána tényleg Silva helyet jó lesz és legalább Abidalnak is lesz ellenfele!
RM=Real MadridAtesz írta:Ki az az RM?? Így kora reggel nem vágom.
Tudom! Csak azért írtam, mert Chivuért alig akartuk megadni a kért összeget (ami 18m volt), akkor pont 20-at fogunk megadni!Atesz írta:Nem vagyok én olyan biztos benne, hogy nem vesszük meg....
Amúgy Chivu jobb lett volna, de már nem téma!!!
Nem vagyok én olyan biztos benne, hogy nem vesszük meg....Scorpio írta:20m-ért biztos nem kell, s biztos nem is vesszük meg! Chivu olcsóbb lett volna!Atesz írta:Mennyibe fájna ez a Drenthe gyerek?? Mertz én madridistán azt olvastam, hogy a Feyenord valami 20 millió eurót kér érte...Az meg azért nem kevés...
20m-ért biztos nem kell, s biztos nem is vesszük meg! Chivu olcsóbb lett volna!Atesz írta:Mennyibe fájna ez a Drenthe gyerek?? Mertz én madridistán azt olvastam, hogy a Feyenord valami 20 millió eurót kér érte...Az meg azért nem kevés...
Ebben egyetértek, sokkal jobb lenne, ha a saját fiataljainkat hoznánk fel, nem a csillagnak kikiabált játékosokatnoname írta:A favoritom viszont egyértelműen Olmo.Nem nagyon láttam játszani, de amikor igen,akkor jó volt. Remélem jövőre felhozzák Valientével együtt.
Ez már nem új.Úgy volt h ha megvesszük,akkor egy évig még marad kölcsönbe a Feyenoordnál. A favoritom viszont egyértelműen Olmo.Nem nagyon láttam játszani, de amikor igen,akkor jó volt. Remélem jövőre felhozzák Valientével együtt.grecki írta:Drenthe írta:Favoriete club: Feyenoord en internationaal gezien Barcelona.
varga tamás írta:Miért? Nem nyeretlen kétévesek. Abidal tapasztalt védő, Drenthe is 21 éves. Nem lenne is semmi gond. Különben is, Syl mostantól kezdve még annyi lehetőséget sem fog kapni, mint Gio mellett.mypeter írta:Viszont egyszerre 2 új igazolás ugyanarra a posztra nem lenne túl szerencsés....
De ha valami baj van vagy pihentetni kell Abidalt nyugodtan bevethető!varga tamás írta:Miért? Nem nyeretlen kétévesek. Abidal tapasztalt védő, Drenthe is 21 éves. Nem lenne is semmi gond. Különben is, Syl mostantól kezdve még annyi lehetőséget sem fog kapni, mint Gio mellett.mypeter írta:Viszont egyszerre 2 új igazolás ugyanarra a posztra nem lenne túl szerencsés....