Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs hogy beleszólok de mér nézi le mindenki ennyire Riijkardot míg jöttek az eredmények mindenki arról beszélt micsoda tehetséges edző.antiimperialista írta:Márpedig egy értelmes elnök ennyi nyilvánvaló hiba után simán kirúgna egy edzőt. Egy jobb edző fele ilyen erős kerettel is bajnokságot nyert volna idén a Primerában.Vito írta:igazából így sem értem, Ati.
arra nem appellálhat egy játékos, hogy az edzőt 'majd kirúgják'.
Tehát kellett volna, hogy legyen esélye annak, hogy kirúgják...
Ezzel én be is fejeztem a téma boncolgatását.
Sorry,h belefolyok,de:antiimperialista írta:Márpedig egy értelmes elnök ennyi nyilvánvaló hiba után simán kirúgna egy edzőt. Egy jobb edző fele ilyen erős kerettel is bajnokságot nyert volna idén a Primerában.Vito írta:igazából így sem értem, Ati.
Tehát kellett volna, hogy legyen esélye annak, hogy kirúgják...
Ezzel én be is fejeztem a téma boncolgatását.
Márpedig egy értelmes elnök ennyi nyilvánvaló hiba után simán kirúgna egy edzőt. Egy jobb edző fele ilyen erős kerettel is bajnokságot nyert volna idén a Primerában.Vito írta:igazából így sem értem, Ati.
Amiben igazad van: pártfordulás tényleg nincsvarga tamás írta:Miki!
Olyan, hogy "pártfordulás" nincs. Olyan van, hogy pálfordulás.
Másrészt, elég régen olvashattad a hsz-mat, mert már vagy 2hete megírtam, h mélységesen családtam benne. Amikor azt nyilatkozta, h már régóta folytak a tárgyalások, könnyű volt megegyezni a madriddal stb. Jó lenne, ha figyelemmel kísérnéd a véleményemet, nem tennél úgy, mintha mosttörtént volna meg mindez.
Harmadrészt: jó lenne, ha nem űznél sportot a Velem való ellenkezésből, az állandó vitatkozásból. Lassan úgy tűnik a számomra, h akkor érzed jól magad, ha velem foglalkozhatsz, engem oszthatsz ki. nem vagyok ellene a vitának, de ez már kezd személyes síkra terelődni - úgy érzem. Lehet, h rosszul, de akkoris ezt érzékelem. Úgy érzem, akkor írsz már csak valamit, ha velem kötözködhetsz.
Lehet, h ez pü-ben kellett volna közölnöm Veled, de én nem ezt tettem.
Jó fórumozást kívánok a továbbiakban is! És jó szurkolást estére. Remélem győzelemmel indul az idény, de a csapat összeszoktatása fontosabb tényező.
Zsolt,úgylátom te lazán túlteszed a hasonlókon magad..örülök neki! Igazad van,vannak sokkal nagyobb bajok is az életben,ami sajnálatos,de ha már ez egy barcás fórum,akkor egy barcát szerető embernek,ez is elég nagy baj,és a megfelelő helyre írja le az észrevételeit,szal mi a gondZsolti írta:Úristeeen..most azért nem ember mert a Barcából a Madridba ment???
Ha minden ilyen ügyön felhúzná az ember magát nem sok idegsejtje maradna pár hóanpon belül..vannak az életben ennél jóval fontosabb dolgok is....
Ekkora pártfordulást ritkán látni,amilyenen Te átestél,de végülis örülök....csak az volt számomra fura,h amikor páran,többek közt én is,attól kezdve,h tény lett,h saviola elmegy Madridba,már rögtön leesett,h mekkora görény,még páraknak kellettek kissebb késszúrások a részéről,h nekik is leessen...de végülis az eredmény úgyanazvarga tamás írta:Gyerekek!
Ne essünk már egymásnak ilyen gerinctelen ember gyerekes viselkedése miatt.
Nekem amúgy az a rész tetszett, amikor kb. azt mondta: reméli, hogy akik szerették Barcelonában, azok szurkolni fognak neki a Madridban is. Ekkora f a s zságot, ha ez normális, akkor én nem vagyok az.
Igaza van Vitonak, egy ilyen embernek aligha nevezhető élőlény miatt felesleges egymásnak esnünk.
Tudom csak nem akartam,h nem idevaló szónak tűnjön!grecki írta:Ha már itt tartunk, akkor hosszú ú-val kell írni...
peace
Elrontottammypeter írta:Engem kezd tényleg érdekelni, hogy ez mi akart lenni...
A végére benyomott egy te nagy p.öcs-t. Azt töröltem. Mást nem...grecki írta:Gondolom Shark törölt vmi hszt, itt meg van valami elírás, mert nekem sem igazán sikerült értelmeznem...