Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna ma sem jött meg a mezem, úgyhogy kérlek, holnap hozz nekem egyet! Majd belerakom az érzést!!!gnorbert írta:Tessék, tessék![]()
Ja... hozok egy Rivaldosat haze71
![]()
Az az igazság hogy néha valóban elkések, azonban gyakorta felejtek el dolgokat![]()
![]()
Nem is...gnorbert írta:OK![]()
Bár erre az "...egyezzünk ki egy döntetlenben..." szövegre valahogy Arthur királynak érzem magam, a Fekete Lovag ellenében![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=u9HrinSGOvs
Gyere nyugodtan, ha meglátod Norbit meg a focitudását úgysem jössz többettEnrique írta:Srácok, először is szeretnék sok sikert kívánni a hétvégi tornára, szorítok majd nagyon!![]()
Más: Szeptembertől egyetemista leszek Pesten, úgyhogy szeretnék majd hozzátok csapódni.![]()
És ha nem is minden szombaton, mert azért néha haza is kell jönnöm megmutatnom magam, de kéthetente akkor szívesen lejárnék Csepelre egyet-egyet focizni, ha még mindig mennek a szombati focik.
![]()
Üdv
Enrique
Hova vettek fel?Enrique írta:Srácok, először is szeretnék sok sikert kívánni a hétvégi tornára, szorítok majd nagyon!![]()
Más: Szeptembertől egyetemista leszek Pesten, úgyhogy szeretnék majd hozzátok csapódni.![]()
És ha nem is minden szombaton, mert azért néha haza is kell jönnöm megmutatnom magam, de kéthetente akkor szívesen lejárnék Csepelre egyet-egyet focizni, ha még mindig mennek a szombati focik.
![]()
Üdv
Enrique
Az még szebb lenne a azért kerülnének selejtezőre, mert mi elvertük őketMelkor írta:Nekem a kis gólkülöbség is elég! A lényeg, hogy ne jussanak tovább a csoportbólBercy írta:Aranyos vagy Silva, de mindenki magáért és a HFCB-ért küzdjön!!!
Nekem már az nagy elégtétel lenne ha a milant elvernénk nagy gólkülönbséggel!!!![]()
![]()
!
Nekem a kis gólkülöbség is elég! A lényeg, hogy ne jussanak tovább a csoportbólBercy írta:Aranyos vagy Silva, de mindenki magáért és a HFCB-ért küzdjön!!!
Nekem már az nagy elégtétel lenne ha a milant elvernénk nagy gólkülönbséggel!!!
Előre is köszi! Majd még pénteken is szólok. Mégegyszer köszi!gnorbert írta:Tessék, tessék![]()
![]()
Az az igazság hogy néha valóban elkések, azonban gyakorta felejtek el dolgokat![]()
![]()
Norbi!gnorbert írta:Tessék, tessék![]()
![]()
![]()