Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is olvastam teljesen vissza a szitut de ez szúrta a szememet. Mármint, hogy 1 gól miatt... valdes ha a potyagóljai után itélnénk meg akkor már a mucsaröcsöge fc cserekapusa lehetne.varga tamás írta:Idén a Getafe elleni hazai meccsen a bekapott első gólja az is első osztályú volt, mi?VictorValdes19 írta:nehogymár azt mond hogy Jorquera nem liga szintű kapus sztem tökéletes 2 számú kapusként csak megkpéne nézned pár évvel ezelőtti asszem 2003-2004-es idényben a spanyol kupában a zara ellen milyeneket védett.....
Kupában rengeteg nagy védése volt,inkább az jellemző rá,mint a hibák! Nekem is megfelel 2.számú kapusnak!varga tamás írta:Idén a Getafe elleni hazai meccsen a bekapott első gólja az is első osztályú volt, mi?VictorValdes19 írta:nehogymár azt mond hogy Jorquera nem liga szintű kapus sztem tökéletes 2 számú kapusként csak megkpéne nézned pár évvel ezelőtti asszem 2003-2004-es idényben a spanyol kupában a zara ellen milyeneket védett.....
hát nincs olyan kapus aki ne hibázna és Jor csak 2 számú meg melyik meccsen is volt az az elsőn vagy a visszavágón meg ha a 2-an akkor ott az egész csapat nem volt topponvarga tamás írta:Idén a Getafe elleni hazai meccsen a bekapott első gólja az is első osztályú volt, mi?VictorValdes19 írta:nehogymár azt mond hogy Jorquera nem liga szintű kapus sztem tökéletes 2 számú kapusként csak megkpéne nézned pár évvel ezelőtti asszem 2003-2004-es idényben a spanyol kupában a zara ellen milyeneket védett.....
Idén a Getafe elleni hazai meccsen a bekapott első gólja az is első osztályú volt, mi?VictorValdes19 írta:nehogymár azt mond hogy Jorquera nem liga szintű kapus sztem tökéletes 2 számú kapusként csak megkpéne nézned pár évvel ezelőtti asszem 2003-2004-es idényben a spanyol kupában a zara ellen milyeneket védett.....
És mi van, ha ne adj'Isten VV megsérül? Nem szeretném, még a hátam közepére sem kívánom, de előfordulhat. Akkor meg leszünk lőve, mert Jorquera nem Liga-szintű kapus. Ezért lett volna jó Ustari. Vagy ott van a friss U20-as VB-győztes argentinok kapusa, Romero. A torna legjobb kapusának választották, és a döntőn is legalább 4-5 tiszta ziccert fogott.Ádám02 írta:Jorquera cserekapusnak éppen megfelel amennyit játszik arra pont jó a védelmet jól mondtad hogy javulni fog az érkezőkkel!
Én sem tudom de igazad van jó lenne ha legalább egy két meccset játszanának együtt ne a bajnokikon kelljen összeszokni mert az akár rosszul is elsülhet!visca el barca írta:a tovabbi edzo meccseken megallas nélkül abidal+milito baloldalt kénejatszatni hogy összeszokjanak...bár nemtom' milito mennyi szabit kapott a copa america miatt..
gajeraro írta:Miért ha van Sport Tv és Klub is meg Viasat3om meg M1 minden mecset láttok amit akkarok amit meg nem adnak ad más online Tv!mypeter írta:Senki más nem fizetett elő a BarcaTV online-ra? Évi kb. 40 Euro. Az napi kb. 28 Ft. És élőben a teljes preseason és minden meccsről összefoglaló...Szeritnem.
Hát remélem is mert elég sokat bénáztakZozzy 5 írta:Na, megnéztem a bő összefoglalót...Szerintem reménykedhetünk. A második sor nagyon jól tolta, és az első is kialakított sok helyzetet, csak elhülyéskedtük. A védelem meg úgyse ez lesz a komoly meccseken...