2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyi bőven elég lenne, ha ülne a padon. Tőlem maradhat itt, írhat akármit (szíve-joga), bélyegezhetik akárminek, azt csinál, amit akar, csak üljön a padon végig. Életveszélyesen játszik (ha lehet játéknak nevezni, amit produkál néha a pályán...).noname írta:Nekem is az egyik nagy álmom h Oleguer elhúzzon inne valami gyenge csapatba, de sajnos a katalán szurkolóknak ez nem tetszene, tehát aligha lesz belőle valami.
Attól függetlenül hogy én sem szimpatizálok vele, és elküldeném, nem vagyok vaskalapos. Nem tudom miért, de te számomra úgy tűnsz mintha midenbe bele akarnál kötni, és h csakazértis megírom.... más ezen már rég átesik.... na mind1... Nyilvánvaló hogy nem csak Oleguer-en hanem Marquez, Belletti, Puyol Sylva, Motta is vastagon bennevolt... de inkább azt kell hogy mondjam mivel ez csapatsport, tehát midenki benne volt ebben az idányben... mert lehet hogyha Oleguer nem eneged el 1-1 embert a szélen v bárhol akkor nyerük és akkor zsír minden.. de ha az athletico ellen ősszel Roni szerez egy gólt pl akkor is nyertünk volna....varga tamás írta: VV-en nem hinném. Az idei szezonban nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Az egész csapt gyengébb volt, mint azt megelőzően. De érdekes, a fontos pillanatokban, az utolsó fordulóban, az El Classicón nem ők hibáztak, hanem oleguer. Talán, nem véletlen.
És nagyon boldoggá tenne, ha elzavarnék a csapatból. Nem éri el a Barcelona-szintjét. Van egy olyan sejtésem, hogy Cruyff páros lábbal billentette volna fenéken a 90-es évek első felében.
VV-en nem hinném. Az idei szezonban nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Az egész csapt gyengébb volt, mint azt megelőzően. De érdekes, a fontos pillanatokban, az utolsó fordulóban, az El Classicón nem ők hibáztak, hanem oleguer. Talán, nem véletlen.Game90 írta:Tamás!varga tamás írta:Ez négy pont.
Szted a többieken nem mentek el pontok? Pl. Valdes, Marquez stb?
Tamás!varga tamás írta:Ez négy pont.
Írj korrekt összeget,és akkor el lehet döntenivarga tamás írta:Éppen annyival több, mint amennyit megérdemel. Sztem sokszorosan túl van fizetve - a semmiért.Ádám02 írta:A fizetése biztos olyan hogy nem éri meg más csapathoz elmenni kezdőnek...
Éppen annyival több, mint amennyit megérdemel. Sztem sokszorosan túl van fizetve - a semmiért.Ádám02 írta:A fizetése biztos olyan hogy nem éri meg más csapathoz elmenni kezdőnek...
Márpedig sajna az lesz.Ádám02 írta:Ilyeneket ne mondj mert megilyesztesz még a végén itt fejezi be a pályafutását
Sztem akkor fog elmenni máshova, ha mi még pénz is adunk érte.Mezner2 írta:Ja kb. 2,5 eurót megér bármelyik csapatnakÁdám02 írta:Nekem mindegy csak mennyel bár jó lenne ha kapnánk érte egy kisebb összeget!
1. igen, zavar a túlzott nacionalizmusa - a világ bajainak 90%-a ebből fakad.Rivaldo11 írta:Tamás!
Minden egyes alkalommal felhozod a nacionalizmusát? Zavar?
Mert engem nem ez zavar, hanem a játéktudása. (Vagy a nem tudása.) Az, hogy milyen nézeteket vall, az egyrészt nem ide tartozik, másrészt les.zarom, ha a pályán megfelelően teljesít.
Ja kb. 2,5 eurót megér bármelyik csapatnakÁdám02 írta:Nekem mindegy csak mennyel bár jó lenne ha kapnánk érte egy kisebb összeget!
Oleguert egy zsíros kenyérért akarja vinni a Milan a Barca lilahagymát is kér a kenyérre ezért a megeggyezés még várat magára közben a Real Madrid 450 millió eurós ajánlatot tett Oleguer Presasért de egyelőre a Milan van jobb helyzetbenÁdám02 írta:Oleguerbe igazad van remélem még a kupában sem fog játszani mert életveszély sajnosmypeter írta:Oleguer nagyon kilógott (és Deco is)de Deco játéka fel fog javulni fell kell javulnia ha még szeretne valamit a Barcatól...
Oleguerbe igazad van remélem még a kupában sem fog játszani mert életveszély sajnosmypeter írta:Oleguer nagyon kilógott (és Deco is)