Tamás!
"1. a 'megértsd' szó egy 'd', nem kettő."

ez jogos,elismerem
"Szerintem pedig alapvetően egy igazi úriember, aki korrekt, és tisztességes nyilatkozatokat tett"

gondolom Bl döntő után is ugyanezt gondoltad
"Emellett napjaink egyik legnagyobb labdarúgója, kiváló technikával, és akarati tényzőkkel."

Sosem vitattam,ha sznted mégis,akkor másoldd be,mikor írtam ellenkezőjét
"Azt mondod, flegma - nem vettem rajta észre, de ha így van, akkoris ez legyen a legnagyobb baja. Van mire. "

pedig jó sok esetben az volt,hangsúlyozom a PÁLYÁN!,amúgy attól,h van mire,még megengeded,h ez egyeseknek ne tetszen

Nekem nem tetszik!
"3. én is sokszor olvasok olyat, amivel nem értek egyet, de nem minden esetben érzem szükségét annak, hogy vitatkozzak vagy válaszoljak."

szerintem ebben az esetben Te szóltál bele feleslegesen...és nekem céloztad a hsz-t...én meg természetesen leírom a véleményem,ha nem találom helyesnek az általad leírtakat,ez így is lesz,fogadd el
"4. most, hogy a kor témát felhoztad. Igen, én idősebb vagyok, mint Te, ezáltal több tapasztalattal bírok - ami persze nem vetíti előre, hogy nekem lenne mindig igazam. De! A több tapasztalat által jobban értek a focihoz, több meccset láttam, olyanokat is, amilyeneket Te nem, vagy csak felvételről. Nagyobb merítési lehetőségem van - a Barca életéből is.
5. lehet, h velem többen ellenkeznek, mint Veled, ami nem azt jelenti, h nem nekem lenne igazam. Az elmúlt időkben - sajnos - az eredmények, az események engem igazoltak. Tudod, több meccs, több tapasztalat. Sokszor heves vérmérséklettel írom le a véleményem, ez igaz. Előfordult, hogy elhamarkodottan teszem ezt, belátom. Viszont az esetek többségében a vég engem igazol. Ha valakinek ez nem tetszik, az nem az én problémám. Nem vagyok egy igazságosztó orgánum, de az estek nagy részében nekem van igazam. ha nem, azt el szoktam ismerni - még ha Te nem is így gondolod"

22 éves leszek nemsokára,igen Te idősebb vagy,de az előbb idézett rész,pont arról szól,amit korábban írtam,úgy látszik ebből a hszedből sem maradhatott ki
"6. hagyjuk meg a jogát mindenkinek, hogy eldöntse, milyen ember Henry. Ez olyan téma, amin vitatkozni felesleges"

de jóóóó,.h pont te írod,aki belekötött amikor leírtam,h SZERINTEM MILYEN

Nem ellentmondásos ez