Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:3. Filkor 0.
NSO írta:A 19 esztendős tehetség cseppet sem illetődött meg a hirtelen jött lehetőségtől, rendkívül agilisan futballozott. Akár két gólpassz is fűződhetne a nevéhez, azonban ígéretes beadásait nem tudták gólra váltani a társak: Suazo centikkel maradt le a labdáról, Figo pedig öt méterről fölé fejelt.
A pontrúgásoknál egyszer sem állt a labda mögé, a mezőnyben viszont rendkívül aktív volt, sokat mozgott üres területre és gyakran megjátszható volt. Teljesítményéről sokmindent elárul, hogy a lefújás után tőle kért interjút az Inter TV.
Neked most mi a bajod?ozsimiki írta:Húúúú de izgiiii,tiszta mintha egy Bl-döntő lenne![]()
![]()
végülis ez is majdnem akkora nívójú
![]()
![]()
Nem vagyok ideges, mivel Inter szurkoló is vagyok. De tényleg nem érdemeltek vezetést.noname írta:Gondolom Gém most nem kicsit ideges.
Azért maradjunk a földönnoname írta:A UEFA kupán nem zárnám ki.De lehet h ti is odajuttok.
![]()
Mért talán a Tottenham fog?noname írta:Legalább az Arsenal is nyer valamit ebben a szezonban.
Dankeozsimiki írta:Na jó..ezt nyerjétek meg,hisz másra úgysincs komoly esélyetek![]()
Saviola írta:Tegnap szépen benyaltuk a Valencia ellen..![]()
A tegnapi eredmények:
Arsenal 2-0 PSG
Gólok.: M. Flamini,N. Bendtner ill. P. Luyindula
Hát mostmár az lenne az ésszerűGame90 írta:Igen, ma lesznek, a PSG - Valencia most kezdődik, de azt nem nézem.ozsimiki írta:Mindkettő ma lesz? Győztesek meccselnek a döntőben? Vagy mindenki mindenkivel (szntem igen,mivel már volt két meccs) és összesített győztesé a kupa?
Pontosan nem tudom, hogy van a lebonyolítás, de sztem a b verzió lesz
Igen, ma lesznek, a PSG - Valencia most kezdődik, de azt nem nézem.ozsimiki írta:Mindkettő ma lesz? Győztesek meccselnek a döntőben? Vagy mindenki mindenkivel (szntem igen,mivel már volt két meccs) és összesített győztesé a kupa?
Mindkettő ma lesz? Győztesek meccselnek a döntőben? Vagy mindenki mindenkivel (szntem igen,mivel már volt két meccs) és összesített győztesé a kupa?Game90 írta:Emirates Cup![]()
PSG - Valencia ill. Arsenal - Inter:
http://www.myp2p.eu/Matches/Match2.htm