THX

tom és sikerült is kiválasztanom egy képet nem volt vele semmi baja de nem jeleniti meg . Mind1 megprobálom mégegyszergajeraro írta:Méret és fáj típus lehet a gond gépről nem tudsz feltöltenni!Mezner2 írta:Sziasztok!
Mér van az hogy bármilyen képet állítok be (avatar vagy mi fen)egyccerüen nem jeleníti meg a fórumban ?![]()
De kiírja miért nem sikerült!
Mert nem nézel utána, hogyan kell képet berakni.Mezner2 írta:Sziasztok!
Mér van az hogy bármilyen képet állítok be (avatar vagy mi fen)egyccerüen nem jeleníti meg a fórumban ?
Méret és fáj típus lehet a gond gépről nem tudsz feltöltenni!Mezner2 írta:Sziasztok!
Mér van az hogy bármilyen képet állítok be (avatar vagy mi fen)egyccerüen nem jeleníti meg a fórumban ?
Oh, köszi szépen. Nem hittem volna, hogy ezt a profilban kell beállítani...Enrique írta:Nekem is bajom volt vele, de a profilodban tudsz olyat állítani, hogy kapjál egy felugró ablakot, mikor jött egy új; esetleg még ímélben is kaphatsz értesítőt.
Előbbinél engedélyezned kell az euróbarcát a felugró ablakok hülyeségnél.![]()
Nekem is bajom volt vele, de a profilodban tudsz olyat állítani, hogy kapjál egy felugró ablakot, mikor jött egy új; esetleg még ímélben is kaphatsz értesítőt.Sharkinho írta:Nem lehetne vhogy megoldani, hogy jelezze a fórum, ha új pü érkezett. Pl. villogjon vagy nemtom...
Ezt már én is akartam mondani.Érdemes lenne bővíteni...mypeter írta:Sziasztok. Az emotikonokat lehetne bővíteni? Másik fórumon a "többi emotikon megtekintése" ablakba a moderátorok rengeteg jó emotikont beraktak, amivel színesebbé lehetne (röviden) tenni 1-1 hszt. Sajnos nem tudok ide bemásolni pár mintát, nemtom miért...