Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen?fcbarcelonazsombi írta:HÁt ez nem igaz. Én nem tudom, hogy lehetséges, hogy olyan csatorna közvetit ami a fele országnak nem meggy.doki írta:Sport1/2,Sportklubfcbarcelonazsombi írta:A 2007-2008 szezont mar lehet tudni melyek tv fogja kozvetiteni???
HÁt ez nem igaz. Én nem tudom, hogy lehetséges, hogy olyan csatorna közvetit ami a fele országnak nem meggy.doki írta:Sport1/2,Sportklubfcbarcelonazsombi írta:A 2007-2008 szezont mar lehet tudni melyek tv fogja kozvetiteni???
Lehetséges, hogy igazad van, bár azért megnézném egyszerre a 4 csillagot ott elöl, asszem lenne dolga az ellenfél védőinek, meg a kapus is merigetne néhányszorcruyff írta:Hát Rijkaard elképzelésével még várjunk egy kicsit. Kizártnak tartom, hogy a Barca két azaz 2 darab középpályással állna fel.A kínaiak ellen már körvonalazódott a kezdő 11. (Jorquera-Zambrotta-Oleguer-Thuram-Abidal-Touré-Xavi-Iniesta-dos Santos-Henry-Eto'o) Nos: Jorquera helyett Valdes, Zambi marad, Oli helyett Puyol, Thuram vagy marad vagy Milito, Abidal marad, Touré marad vagy Emilson, Xavi marad, Iniesta marad vagy Deco, dos Santos helyett Ronaldinho, Henry marad vagy Messi, Eto'o marad vagy Messi. A végső konklúzió: a nagy négyes NEM fog kezdeni, sőt még csak nem is lesz egyszerre a pályán később sem, kivéve egyes extrém eseteket, például amikor már kevés idő lesz hátra és mindent egy lapra feltéve kell majd rohamozni. De egyébként nem... Ez az én véleményem. Ha nem lesz igazam akkor nyugodtan a szavamon (írásomon) foghattok. Vállalom.
Mester elképzelése nagyon tetszik! Nehéz lesz megállítani ezt a csapatot!Los Banditos írta:
1. kép: Rijkaard elképzelése
2. kép: Amit a szurkolók szeretnének
3. kép: Ha Capello lenne az edző![]()
![]()
Még az első kép se fog sztem megvalósulni, mert a pálya közepe sztem túl üres lenne úgy.Xavi is inkább a támadast segítené.Vagy ki tudja...Los Banditos írta:
![]()
Lord Dragon írta:Hát ez ÁLLAT, a Capello féle az nem egyszerűLos Banditos írta:
![]()
:D:D két kapus, egy busz, 6 védő és 2vk
:D n1, bár így gyanúsan a legtöbb meccs 0-0 lenne
És javasolnám GodJohnsont (ejtsd gádzsonzont) a másik szögletzászlónak!
Hát ez ÁLLAT, a Capello féle az nem egyszerűLos Banditos írta:
![]()
Ez mekkora ötlet, nekem is ez jutott először eszembe. Jorgi szétcselezné az ellenfél támadósorátnoname írta: és Valdes helyett Jorquerát.Ő jól cselez és feljöhetne a támadásoknál.![]()
Kedves Los!Los Banditos írta:
![]()
Ez nagyon jóLos Banditos írta:
![]()
Én a szurkolós mellett lennék.Los Banditos írta:
![]()
www.youtube.comMezner2 írta:Hy tudtok segíteni az a videó ami legelőször itt volt fenn az Eurobarcán Henryról azt hol lehet megtalálni??
Thanks
Forca Barca